|

Salut. Acum ceva timp au venit 2 baieti iar unul dintre ei m-a intrebat daca am credit ca sa o sune pe iubita lui deoarece era langa maica-sa si nu putea sa vorbeasca si i-a dat block pe whatsapp etc.

Ideea este ca l-am lasat sa trimita un mesaj "iubitei" sale, eu nestiind ca si-a facut plati prin telefonul meu (din cate am vazut pe factura, in valoare de 270 de lei, putea sa fie mult mai rau), ca sa fie credibil, m-a pus sa tin in jur de 1500 de lei in mana si mi-au dat ambele telefoane, tot asa, sa le tin in mana ca sa nu zic eu ca vor fugi cu telefonul meu... dupa ce si-a facut treaba pe telefonul meu, s-a si oferit sa imi dea bani sa imi iau un suc. In fine, din fericire am numarul lui de telefon si o poza cu el, as vrea sa va intreb daca imi pot recupera banii si sa il gaseasca politia (desigur, daca se mai poate face ceva) si as vrea sa nu faceti ca mine... sa NU lasati niciodata pe cineva sa umble pe telefonul vostru.

Mai jos am cateva poze cu platile efectuate (una era cu taxa podului din Fetesti... wtf) si alte plati la numerele scurte 7472; 7575. Tin sa mentionez faptul ca a sters toate SMS-urile si nu am putut sa vad. Se facea ca ii scrie iubitei sale pe whatsapp si cand ma apropiam de el sa vad ce face se facea ca scrie... din nou, vreau sa va intreb daca se poate face ceva (nu neaparat sa recuperez banii, doar sa vorbesc un pic cu el si sa aflu unde sta).

Mai jos aveti poza cu platile efectuate de el.https://imgur.com/a/rtZr5LpSper sa ma ajutati sad am scris in graba, acum am vazut, sa imi spuneti si daca inca mai poate face plati cu numarul meu de telefon

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa-i faci plangere penala pentru inselaciune, daca ai platile facute de el.
Inainte de asta suna-l si spune-i ca daca nu-ti da suma respectiva in mai putin de 5 zile o sa-i faci plangere penala.
Fara a avea telefonul tau, nu mai poate face plati de pe acesta.

| a răspuns:

Daca esti naiv

| a răspuns:

Suna-l si cerei 1000 ron, sa ti-i puna intr-un cont, sa nu te vezi direct cu el. Spune-i ca daca nu tit trimite in 3 zile, mergi la politie si faci plangere penala pentru inselaciune, ca ai poza cu el. Totodata spune-i ca mergi la Digi si can can, si ii rogi p-aia sa puna de-o stire, si sa dea si poza cu el. Ca sa-l stie toata tara, sa stie populatia ca se fac d-astea, si sa se fereasca de astfel de infractori laughing Daca nu ti-i da, mergi la politie, serios. Scoti de la firma de telefonie mobila extrasul pe ultima luna, mergi la politie sa verifice sms ul. Taxa de la Fetesti, daca imi amintesc bine, se plateste trimitiand sms si nr masinii laughing Deci ar afla politia nr masinii, si astfel proprietarul.

| a răspuns:

Sa cauti de la ce sunt nr alea scurte, sunt unele site-uri pe care te inregistrezi si-ti ia lunar bani din cont, pe baza de abonament, nici nu trebuie sa trimiti vreun sms a 2a oara undeva. Nu spun ca asa e, spun sa verifici sa nu fie asa.