|

Salut! Allview v1 Viper sau Allview x2 Twin?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Allview Twin X2, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=6024&idPhone2=6859


Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Conteaza in primul rand care iti place tie fiindca ele ca telefoane sunt aproximativ la fel. X2 Twin este mai nou cu un an si are un design mai nou. Fata de V1 Viper, X2 Twin are ecranul putin mai mare, insa nu are aceeasi densitate, deci poti zice ca se vede mai bine. X2 Twin are frecvena procesorului putin mai mare, dar in mare parte telefoanele merg la fel. Conteaza si ce varianta de V1 Viper alegi, deoarece exista si una de 16 GB, iar X2 Twin vine pe o singura varianta de 8 GB. De asemenea, un aspect important este ca V1 Viper este considerabil mai usor dcat X2 Twin, mai exact cu 24, 8 grame, iar asta se simte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mario1999):

Exact asta am vrut sa ii zic si eu, diferenta dintre display-uri fiind de 0.3 inch si placa video e mai buna la viper+versiunea de 16gb, cu cat ai mai multa memorie interna cu atat mai bine, deci per total eu zic Viper.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mario1999):

Dintre Viper-uri, despre cel de 16 gb vorbeam. Tu zici ca e mai ok Viper sau x2 Twin? Adica, e mare diferenta dintre procesoarele lor? Sau e mai considerabila memoria interna si as trebui sa aleg Viper?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Dani9733):

Eu zic sa te orientezi dupa care iti place la design mai mult fiindca sunt aproape la fel ca si performante. Daca ar fi sa aleg eu unul din ele, m-as indrepta spre Viper si asta din urmatoarele motive: 1. Calitatea imaginii este putin mai buna 2. Memoria interna este mai mare 3. Este mai usor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează