|

Salut. Am achizitionat un iphone 6s din Anglia neverlock... am bagat cartele in el a mers 3 zile cu icludu facut de mine dupa 3 zile am schimbat codul de siguranta si amprenta si nu am mai putut sa il deblochez nici prin cod nici prin amprenta. Dupa am vrut sa ii fac resoftare si mi-a cerut contul iclud inzadar nu mai vrea sa.mearga. Am inteles ca se poate schimba placa pentru 600 de ron daca se poate alta metoda va rog din suflet sa ma ajutati

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu era blocat probabil, nu mai stiu nu mai am telefoane de genu asta, iau noi, dar din ce am vazut nu conteaza doar sa fie unlock ci sa nu fie in lista neagra ce-o fi aia, sa nu aibe amprenta altuia pe icloud etc.Cu alte cuvinte pierzi un iphone sau til fura sa zic este unlock, dar ai amprenta, nu mai stiu ce cu imei bla bla povesti, nu prea le inteleg ca nu m-a interesat, dar se blocheaza.Asta inseamna ca tu ai luat teapa, ala ce tia vindut telefonul la gasit eventual la furat, telefonul era unlock deci puteai folosi orice sim dar se intampla.Ce poti sa faci, sa intri pe ebay america si sa intrebi acolo pe cei care se ocupa cu chestii de unlock, aia stiu ce s-a intamplat cu telefonul tau sigur.Chestia este ca trebuie sa vorb cu ei in engleza.Deci le scrii mesaje spui ce telefon ai bla si ce s-ar putea face sau de ce face asa.Eu am facut asa pentru un amic si am primit raspuns, dar nu era iphone era un Samsung, dar nu conteaza, conteaza sa fii lamurit cum sta situatia.Cind mai cumperi un telefon fai inainte proba,intra pe net, du-te cauta sa cumperi ceva, adica sa incerci doar, inchidel deschide vezi ceti cere etc, verifica imei bla bla eventual pune-l la un itune si chestii de genu asta.Sau eu daca ar fi sa iti dau un sfat ti-as spune sa cumperi de pe ebay, dar la fel cand primesti acasa telefonul il verifici.Pe ebay singura chestie ce trebuie s-o faci este sa citesti atent descrierea, daca respectivu spune telef este ok din toate pctele de vedere si dupa tu patesti ceva ala iti da banii back, nu car vrea el ci cai ia ebay bani inapoi laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ăh, nu cred că face nimeni chetă să-ți dăm bani să îți facitelefonul adică ai iphone, telefon de fiță și n-ai bani să-l repari, aiurea. În fine, d-aia prefer Samsungul.laughing Ieftin și bun, mai ceva ca la Kaufland.
Ăh acum să-ți zic. Îi faci jailbreak singurel că nu-i greu, cauți tutoriale și apoi instalzi ios-ul original, am auzit că îl poți descărcat de pe google. Deci mai pe înțeles dacă tu nu știi, eu degeaba îți explic ce și cum. Mai bine îl duci la gsm și rămâi acolo până ți-l repară să nu-ți fure piese din el. Și nu e așa scump. E vreo 400 milioane.rolling on the floor Glumesc, depinde de fiecare service ce tarif are.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Au fost câteva probleme cu conturile le iCloud care la foarte mulți utilizatori afișa parola incorecta! Poti contacta Apple! Ei îți vor spune ce să faci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează