|

Salut, am cumparat recent un Samsung Galaxy S10 + și vreau să il conectez la el vechea mea cască bluetooth dar nu imi gaseste casca.Mentionez ca este una plantronics, o am de 2 ani și si-a facut treaba destul de bine și încă si-o face. Nu vreau sa ma despart de ea pentru ca m-am obisnuit cu ea,. De accea întrebarea mea este daca exista o modalitate de a o putea conecta la telefon daca bluethoot-ul nu o gaseste? Dau funda.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil varianta de bluetooth a castii nu este compatibila cu cea de la noul telefon. Daca i-ai dat cautare si nu o gaseste, iti trebuie alta casca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti sa iti cumperi un costum fin de sute de euro de ultimul racnet, dar sa ramai incaltat cu niste pantofi jerpeliti. Costumul nou imbracat ii respinge. Pur si simplu nu se asorteaza cu calitatea costumului. La fel si in cazul tau, produsele superioare sunt produse te tip carlig - atrag dupa ele alte produse superioare si inlatura produsele invechite. Asa ca daca ai bagat sute de euro in s10, mai baga cateva zeci si ia unele compatibile bluetooth. Asa e cu flasgshipurile - influenteaza consumul si scurgerea de bani pentru si mai multe accesorii care sa fie compatibile cu ele, altfel nu se poate, e un cerc vicios.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unele casti, odată împerecheate cu un telefon, trebuiesc resetate pentru a se putea conecta la un telefon nou. Dacă nu și nu, vei fi nevoit sa schimbi casca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut.Cand dai cautare de pe telefon. tine mai mult apasat pe butonul mare (cel pe care apesi cand raspunzi )..si o sa mearga. Zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează