| EllyElenna26 a întrebat:

Salut,am o mica,mare problema.
Astazi am mers la Vodafone pentru a-mi reincarca, cartela, cum o fa cin mod obisnuit.De obicei o reincarcam cu 5 euro pentru ca existau optiuni cu minute nelimitate, de data asta s0au schimbat si sunt cu 6 euro aceste optiuni. Cand am cerut acest lucru, angajata de acolo mi-a propus un contract pe 1 an de zile ce presupunea un abonament de 5 euro cu minute nelimitate dar aveam obligatia sa il platesc in fiecare luna.Am gandit si analizat toata situatia si am zis ca e ok, pentru ca oricum faceam asta in fiecare luna.
Ajunsa acasa cu contractul semnat, am realizat ca abonamentul meu era de fapt de 7 euro si ca nu puteam trimite nici un mesaj.
Problema este in felul urmator, eu nu imi pot permite sa scot cate 7 euro in fiecare luna pentru abonament, in stadiul in care abia ce am terminat studiile liceale si nu am venituri.
Pot sa imi reziliez astazi contractul fara sa suport cheltuieli exorbitante luate ca daune? Multumesc anticipat :*

Răspuns Câştigător
| Seby90 a răspuns:

Du-te si spune-le ca ai fost prost informata, cearta-te cu ei acolo si nu pleci pana nu iti sterge contractul. Daca iti spun ca ei nu o pot face fara sa platesti in avans. Te certi si mai tare, tipi urli si le explici ca virgula, cretina de la ghiseu te-a mintit pe fata si ca tu nu vrei asemenea lucru. Tu ai semnat verbal pe 5 euro si nu pe 7. Si daca nu, le arunci cartela si pleci.

| EllyElenna26 explică (pentru Seby90):

Iti multumesc.Asa am si facut m-am certat cu ei si au luat masuri.Initial nu au vrut si au considerat ca este greseala mea. Apoi daca m-am bagat mai tare in ei au remediat situatia. Oricum, iti multumesc mult de sfat.

| Seby90 a răspuns (pentru EllyElenna26):

Cu placere Elena, chiar daca nu te pricepi nu au motiv si nici dreptul sa te minta si sa te jecmaneasca pe fata, pot sa intreb cum s-a remediat situatia? A fost modificat contractul sau l-ai oprit?

| EllyElenna26 explică (pentru Seby90):

A fost modificat.Mi-au refacut un contract cu o optiune similara cu minute nelimitate dar cu 5 euro.

| Seby90 a răspuns (pentru EllyElenna26):

Deci se poate, bravo!

4 răspunsuri: