|

Salut, am o problema, de mult timp cand sta telefonul la incarcat se descarca, de fapt si cand e inchis de tot, cu toate incarcatoarele, cum sa schimb bateria daca nu se poate scoate? Sau o solutie ceva? Dau funda.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bateria care nu se poate scoate se schimba la service
de asemenea problema ta se rezolva NUMAI la service, pentru ca nu e neaparat din baterie, poate sa fie din circuitul de incarcare, care nu mai merge cum trebuie (ala se ocupa cu verificarea bateriei, si opreste incarcarea daca bateria e plina sau prea incinsa, iar daca e stricat poate bloca de tot incarcarea)

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la un service. Au scule adecvate si iti poate pune si alta noua. Contracost, bineinteles.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice a fost montat, se poate si demonta - daca stii cum si te pricepi.
Du-ti telefonul la un service, acolo il vor verifica, iar daca este necesar, vor schimba bateria (sau mufa /circuitul de alimentare, dupa caz)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa schimbi acumulatorul+cablul de incarcare, dar sa fie originale pentru telefon tau, si sa iti curete mufa de incarcare de la telefon. Eu asa am facut si mi-a mers, am avut aceeasi problema la un telefon la care nu mergea scoasa bateria, intr-adevar nu a tinut pentru mult timp, 3 luni pana mi am gasit un alt telefon dar, a ținutlaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează