|

Salut, am Samsung Galaxy Gio si as vrea sa-mi pun pe el cyanogenmod. Ce dezavantaje aduce acest soft, daca e adevarat ca se arde procesorul de la el, daca e adevarat ca nu merge camera de le el si daca se misca mai bine jocurile. Scz daca am pus intrebari cam multe. Rog raspuns! URGENT! Multumesc

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut. Este riscant sa stii. Un prieten l-a instalat pe un Samsung S2, si cand ii porneste, ii ramane ecranul negru si nu face nimic. Este adevarat ca,creste performantele camerei,in sensul ca se vede mai bine,si clar si mai luminos. Si la jocuri... forteaza procesorul foarte mult si de aceea se spune ca-l arde, dar nu am auzit cazuri de procesoare arse. Eu zic, ca daca nu este sigur/a, ori sa intrebi pe cineva de la o reprezentanta specializata(Vodafone, Orange), ori sa-ti faci update la versiunea de android.Merge putin mai bine. Sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sal! Am si eu Samsung Galaxy Gio si aveam Android 2.3.6. Am instalat CyanogenMod acum cateva zile si la camera da crash-uri multe, de fapt el da multe crash-uri cu totul. Cand incercam sa fac procesorul de 864 imi facea freeze si se restarta si merge doar de 825. E adevarat, Temple Run 2 se misca mai bine si Subway Surfers aproape perfect, dar aseara s-a ivit alta problema. Nu mai merge bine butonul de home si cel de blocare. Acum am pus si eu o intrebare sa caut alt ROM, dar in nici un caz nu pune Cyanogen. Este de kk.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează