|

Salut, am si eu o problema. Tatal meu primeste apeluri pe telefon de la persoane necunoscute, iar daca raspunde nu vorbeste nimeni. A incercat sa sune inapoi dar nu raspunde. Si este mereu alt numar. Foloseste cartela Telekom. Nu stie sigur, dar ii este teama ca se genereaza costuri suplimentare/i se fura banii si ar putea veni o factura foarte costisitoare.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Spune-i tatalui tau sa nu mai raspunda deoarece cum ai spus si tu poate genera costuri suplimentare
in plus, exista aplicatii care blocheaza orice numar necunoscut care te suna
spune-i sa isi instaleze si sa si-o puna in functiune
momentan nu imi vine in minte o aplicatie de genul, dar stiu ca am avut acum 3-4 luni si a mers..de pe magazin play
sper ca am fost de ajutor
bye

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa descarce aplicatia Blacklist Plus din Magazin play. Poate bloca orice tip de numere de telefon. Necunoscute, private etc. Si sms se poate bloca.

| a răspuns:

Tatal tau are ceva functie importanta? Intreb pentru ca si matusa mea a patit la fel, si lucreaza la judecatorie. A sunat-o cineva, ceva numar tare ciudat, a raspuns si nu a zic nimic. Apoi a sunat inapoi si nu i-a raspuns nimeni. Si pana la urma, au fost cei de la S.R.I, ca le sunt urmarite non stop telefoanele.
Alta solutie ar mai fi sa aiba cineva chef de glume proaste, cost face doar daca sunt numere straine, gen nu de Vodafone, Orange, etc ci din alte tari. Oricum, sa nu mai raspunda si sa nu mai sune inapoi big grin

| a răspuns:

Salut, sa nu mai raspunda un timp, Si mai ales sa nu sune inapoi. Este un virus pe retelele telefonice. De multe ori primesti doar apel, astfel incat sa suni inapoi, si esti suprataxat daca esti ep abonament. Dar astfel de apeluri se primesc doar pe abonamente. Funda! happy

| a răspuns:

Salut! Incearca sa-l convingi sa nu mai raspunda la numere necunoscute o vreme, sa nu mai sune inapoi si sa nu-i mai fie frica!

| a răspuns:

Nu cred ca se pune problema de furat bani. Subliniez nu cred. Eu cred ca cineva a facut o gluma proasta si a pus numarul tatalui tau de telefon undeva unde sa il vada multa lume si de acolo oamenilor le-a venit ideea de a-l bazai

| a răspuns:

Sa ii deie bloc la număr!
Funda?

| a răspuns:

Buna. Poate sa bage numerele la numere respinse si nu il vor mai putea suna. si nu cred ca ar avea cum sa ii genereze costuri daca nu va suna inapoi. Mergi la telekom pentru mai multa siguranta!