|

Salut,am si eu un Allview p6 life si nu-mi mai apar numerele de telefon in agenda, asta dupa ce l-am dus la reparat si a venit cu uppdate de Android.

I-am dat revenire din fabrica si imi apareau numerele dar dupa ce l-am repornit (Mi se descarcase bateria) din nou, ca prin magie nu mai erau acolo...

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca agenda ti-a fost salvata pe cartela SIM, atunci nu se pierd, chiar daca l-ai pus in alt telefon. In cazul deteriorarii cartelei sim, poti cere alta de la furnizorul tau de telefonie, iar agenda iti va putea muta (la cererea ta) pe noua cartela.

Daca agenda ti-a fost salvata in memoria telefonului, atunci se va pierde in cazul defectarii, resoftarii sau resetarii la setarile de fabrica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Nu,deci cartela megre.
Am bagat in alt telefon si numerele apar, dar pe telefonul meu nu apar, desi 3g-ul (Digi) merge, dar numerele de contact nu apar.
Cand i-am dat revenire din fabrica (din cauza acestei probleme) credeam ca am rezolvat, pentru ca imi apareau dar dupa ce s-a stins (pentru ca nu mai avaem baterie, asta dupa un timp de folosire de o zi) cand am aprins telefonul, nu mai erau numerele acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NoPainNoLife):

Mi se pare ca, tu confunzi lista ultimelor apeluri (care se sterge cand scoti bateria fara sa opresti telefonul inainte, din buton) cu lista nuerelor de contact (unde apar toate contactele, atat cele din memorie, cat si de pe cartela SIM, in ordine alfabetica, si unde poti sa si cauti (introducand primele litere a contactului cautat). Daca nu se vede campul de cautare, atunci nu esti la locul potrivit.

Ar mai fi o posibilitate, sa ascunzi lista de contacte (din setari, daca exista aceasta posibilitate), dar daca dai revenire la setarile din fabrica, atunci aceasta setare cred ca se sterge si lista va fi vizibila.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Scoate bateria din el, sau poate ai o setare tu pe acolo. Stii ce Android are?
Cand te suna acel contact ce iti apare? Ia-ti alt Sim, numar de telefon. POate acela s-a udat sau lipseste o piesa. Ori ai golit cache. Nu stiu ce sa iti spun! Poate ai o aplicatie de telefon care nu functioneaza, cum ar fi whatsapp sau messenger, phone ai facut o setare. Instaleaza-ti aplicatia Phone ...de pe google play, si te ajuta poate. Sau dezinstaleaza-ti agenda, si instaleaz-o inapoi, sau adauga-le inapoi conctactele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Crisstinayy12):

Sau daca ai doua simuri scoate unu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deschizi rubrica apeluri, setari, alegi contul de unde sa îți arate contactele, sim, telefon, gmail.
Recomandat este sa ai o adresa de gmail unde sa îți salvezi contactele, deoarece chiar dacă schimbi telefonul, contactele rămân, indiferent de ce se întâmplă.
Pentru mai multe detalii, scrie-mi și te ajut.
O zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează