|

Salut. Am si o intrebare catre voi. Ma tot chinui sa imi cumpar un telefon dar nu am bani cash in momentul de fata,am intrat pe majoritatea site-urilor dar din cate am observat plata in rate se poate face doar cu ajutorul unui card de cumparaturi(detin doar un card normal,de debit). Intrebarea mea este,se pot face cumparaturi si cu un card normal? sau plata facandu-se lunar la sediu, fara un card de cuparaturi. Si daca da pe ce site-uri sau doar in magazin. Multumesc anticipat

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti merge la altex, sigur sunt si telefoane
Iti face rata pe cat timp doresti tu, cum te incadrezi in bani ca sa platesti pe luna, ai nevoie doar de buletin
Sau poti merge la digi, Orange, Vodafone
Digi iti faci abonament si nu e scump
Nu recomand Orange pentru abonament, am si eu, dar platesc cu 20 lei mai mult fata de ce scrie in contract.

1 răspuns:
| a răspuns:

La cardul de debit nu poti sa faci descoperire de card, deci sa platesti mai mult decat ai pe card si dupa sa tot pui pe el, pentru asta iti trebuie card de credit, iar cardul de credit ti-l poti face doar daca ai un loc de munca si salariu stabil.
Poti in schimb sa iti faci abonament mare si sa-ti iei un telefon scump la un pret mic de la operatorii de telefonie, ei nu o sa te intrebe de salariu, insa va trebui sa platesti un abonament urias si daca stai sa calculezi, telefoanele de la ei sunt mult mai scumpe decat daca le-ai lua din alte magazine.

Poti sa te iei si dupa principiul: Iti permiti intr-adevar un lucru doar daca ai de 2 ori suma pe care trebuie sa o platesti, deci sa ramai cu inca pe atata. Eu, sincer, nu mi-as face rate pentru un telefon, pentru ca la sfarsit platesti o gramada... Nu are rost. Mai bine incepi sa aduni banii pe care i-ai da pe rata si iti iei telefonul in aprox. un an.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează