|

Salut! Am un HTC one M8 S si am pus o parola la caseta securizata de mesaje. Faza prosta e ca am uitat parola. Cum fac sa o aflu sau sa o resetez?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

NU ai cum s-o afli :(


Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ) din Meniul telefonului, sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://www.hardreset.info/devices/htc/htc-one-m8s/

http://droider.eu/......-lollipop/

Vezi şi metodele de la linkul :
http://androidflagship.com/3217-fix-damaged-bricked-android-device

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Dacă situaţia nu se rezolvă, atunci duci telefonul la un Service.


Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Faza proasta este ca nu o poti reseta. Daca nu cumva exista o modalitate de resetare prin email. Unele aplicatii ofera acest serviciu. Dar numai daca ai securizat prin acea aplicatie ( de ex CM SECURITY ). In cazul tau presupun ca este o functie oferita de catre telefon. Poti reseta la service. Nu numai parola. Telefonul il va reseta.

Daca nu incearca sa faci tu o revenire la setarile din fabrica. Dupa cum spui, numai mesajele sunt blocate. Telefonul il poti utiliza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:Go to Settings, and then tap Backup & reset.
Tap Reset phone.

To also delete media and other data from your storage card, select Erase SD card.
Tap OK.

Sau daca nu merge asa, cand aprinzi telefonul tii butonu de aprindere si butonul de volum apasat sa iti intre in biosul telefonului. Si acolo ii dai Resetare totala. Tot ce ai salvat pe telefon se va sterge in afara de numere si de poze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează