| Donytie a întrebat:

Am un iphone 4, ios 7.1, de cateva zile bateria se descarca foarte repede(tine cam 30 min) se incarca greu(in jur de 5-6 ore ajunge la 100%) si se incalzeste foare tare partea din dreapta a telefonului. Precizez ca acumulatorul NU este original, dar inainte nu aveam probleme cu el. Stiti care e problema? Multumesc!

4 răspunsuri:
| iOSi a răspuns:

Da un reset la iPhone din iTunes.

| robandu99 a răspuns:

Salut.mie de obicei in doua ore mi se incarca dar te avertizez ca nici bateria mea nu tine mult.ce fac eu este sa reduc la minimum luminoszitatea in timpul folosirii sau mai poti reduce miscarea si chiar in ti, pul noptii sa activezi modul nocturn si modul avion..asa bateria ta va fi salvata. Cu problema din partea dreapta a telefonului..nu stiu cred ca va trebuie sa il duci la un service si tot pentru baterie cred ca va trebuie sa iti cumperi un nou incarcator..si mie mi se incarac greu dar eu am mai avut incarcatorul orginal..de aceea le mai incurcam si se incarca greu dar acu' nu mai am probleme.Multa bafta!

| Donytie explică (pentru robandu99):

Merci de sfaturi! Bafta si tie!

| PopaAlex95 a răspuns:

Posibil si din cauza incarcatorului neoriginal (iti recomand sa il schimbi cu unul original inainte sa iti arda telefonul). Mai multe sfaturi utile pentru imbunatatirea autonomiei bateriei pe iPhone in iOS 7.1 sunt aici: http://itutorial.ro/......uri-utile/