| EZ98 a întrebat:

Am un Samsung Galaxy S4 mini I9195 care nu mai porneste. De dimineata au Inceput sa-mi apara pe ecran" Aplicatia Facebook s-a oprit" "Aplicatia watsapp s-a optit" etc. apoi dupa 2 minute In care am dat ok la alea telefonul s-a oprit brusc. De atunci nu merge sa fac nimic, cand Incerc sa-l pun la Incarcat nu Incarca si nici nu merge sa intru In recovery mode din combinatia (Volume up/down + home + power) nu pot face nimic nimic pe el. Se poate rezolva?

Răspuns Câştigător
| Ane14yrs a răspuns:

Am avut și eu problema ta mai demult la un Allview x3 soul mini, dar la mine a mers cu recovery. Părerea mea, nu te du să-l repari. Este un model destul de vechi, eu zic să-ţi iei un telefon nou. Iar dacă nu-ţi permiţi unul chiar nou, caută la mâna a doua un telefon care ţi-ar plăcea.

2 răspunsuri:
| MadalinG99 a răspuns:

Este deja un model invechit, il poti duce la reparat dar nu cred ca o sa rezolvi mare lucru.

| Ana45699 a răspuns:

Dacă îl duci la reparat posibil.dar eu zic sa iti iei altul. Dacă vrei sa nu cheltui mulți bani ia ți un j5/j7 2017. Sunt bune și ieftine. S4 mini e telefon vechi, și model vechi care nu mai primește actualizări de la Samsung. Schimba l, am avut și eu probleme cu Grand prime