|

Salut! Am un Samsung s5 de 2 ani jumate. La inceput ma tinea bateria minim 2 zile cu uz obisnuit. Acum ma tine maxim o zi cu navigare pe net, mesaje. Sa fie de la Android ca se tot fac update-uri? Sau se duce din autonomie incet incet? Am Android 6.0.1 si ca performanta inca se descurca excelent, dar bateria nu ma tine asa cum as vrea

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Odata cu trecerea timpului, bateria se uzeara (nu mai functioneaza asa bine, se descarca rapid).Ia-ti alta baterie.
Sfaturi pentru a economisi energie:
-Luminozitate scazuta
-Inchide aplicatile care ruleaza in fundal.
-Descarca o aplicatie specifica pentru optimizarea bateriei.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si cum te tine acum e chiar foaaaarte bine. Eu am tot un Samsung de un an jumatate si am ajuns sa-l incarc de vreo 2 ori pe zi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie de cateva zile nu mi se mai incarca corespunzator telefonul. Detin Samsung Galaxy S6 si acum cateva zile am dat update la soft, pana sa dau update telefonul se incarca cum trebuie, acum trebuie sa astept si 4-5 ore ca sa mi se incarce prin,, fast charging'' desi pe ecran imi arata ca mai are 59 de minute, inainte in maxim o ora il aveam 100%. De descarcat mai repede decat inainte nu am observat sa se intample, si tot stau sa ma intreb daca e din cauza update-ului sau a bateriei, incarcatorului?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este si de la software ca mananca din resurse dar este si pentru ca bateria isi pierde din putere cu timpul. Cea mai buna solutie ar fi sa-ti cumperi o baterie noua.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Phux):

Inca nu as da 60 de lei de pe acum

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează