|

Salut. Am un telefon cu android pe care joc chash of clans. Intrebarea mea este cum pot salva datele de la joc. Ps vreau sa reinstalez telefonul.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru a salva datele aplicaţiei, conectează telefonul al un PC, intră în memoria telefonului şi selectează folderul Android. În folderul data o să apară numele aplicaţiei de genul "com.clashofclans..." nu am avut aplicaţia aşa că nu ştiu exact. Salvează acel folder pe PC iar după resetarea telefonului respectiv reinstalarea aplicaţiei copiază acel folder de pe PC înapoi în folderul Android > data.
Se poate ca aplicaţia să salveze datele pe cardul de memorie, deci caută şi acolo dacă nu l-ai găsit în telefon. Nu toate aplicaţiile instalează toate datele în folderul Android > data. Unele instalează date direct în memoria telefonului sau a cardului. Uită-te prin toate folderele şi ai să găseşti vreo legătură cu numele aplicaţiei.

Sper că am fost de ajutor. O zi bună!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate vrei sa il resoftezi, nu sa il reinstalezi. Iar jocul nu ai cum sa il salvezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am incercat asta pana acum: Daca ai card, poti sa muti jocul de pe telefon pe card si sa scoti cardul in timpul resetarii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează