1 Depinde de rețea,la Vodafone ai semnal mult mai bun că la Orange, spun asta deoarece am și cartelă de Orange, dar nu o mai folosesc deoarece are un semnal extrem de prost, se încarcă greu de tot paginile web, durează și până la câteva minute să se încarce
o pagină web 2.Depinde semnalul din zona ta 3.Depinde de poziționare, de exemplu lângă geam, lângă ușă sau afară, ai semnal mai bun că înăuntru 4. Uneori poate fii și de la rețea, dar asta se întâmplă foarte rar, și durează doar câteva ore sau 1 zi apoi revine semnalul 5. Depinde de timpul de afară, când plouă puternic, ninge
sau e furtună afară e posibil să fie afectat semnalul, sau să nu ai semnal deloc
La mine când plouă foarte tare (adică plouă torențial)nu că mijgură 2, 3 stropi aia nu e ploaie sau ninge afară nu am semnal deloc, și fază e că uneori poți să nu ai semnal din vina rețelei, dar e temporar până la câteva ore apoi rețeaua remediază situația îți spun din propria experientă fiindcă și mama mea e tot pe Vodafone și când e de la rețea nu avem niciunul semnal
Înainte să schimbi telefonul, încearcă astea:Verifică setările rețelei: Mergi în Setări > SIM și rețele mobile > selectează 4G/5G (auto).
Șterge cache-ul
Actualizează software-ul dacă mai are.
Resetează setările de rețea.
Testează cu altă cartelă.
Resetează telefonul la setările din fabrică.
Pentru un telefon nou sau second-hand cu performanțe bune la internet în bugetul tău,
Poco M6 Pro 4G (600-650 lei.
Redmi Note 12 4G (550-600 lei).
Samsung Galaxy A14 4G (500-600 lei).
Motorola Moto G54 5G (650-700 lei).
Second-hand: Samsung Galaxy A52 4G (500-600 lei pe OLX.
Am incercat toate alea.
Spui de alta cartela. Pai aceasta cartela, in alt telefon, merge bine.
Daca recomandarile lui Pacientul0 nu functioneaza, eu in locult au as merge tot pe ceva de la Samsung, ceva entry-level
Am facut ce zice, inainte. Nu am rezolvat nimic.
Multumesc pentru sfat.