|

Salut,as vrea sa imi iau un telefon prin rate online de la eMAG, cel.ro,marketonline sau aa ceva..intrebarea mea e urmatoarea:am vazut ca trebuie sa am card cetelem ca sa pot plati online pe fiecare luna.ce inseamna acest card cetelem? daca am card visa electron de la ing merge? funda pentru cel ce imi explica!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cetelem e un card MasterCard de fapt de tehnologie moderna.

Cardurile acceptate pe CEL.RO la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2). Scrie la conditii.

Insa in cazul tau trebuie sa ii intrebi daca trebuie sa iti faci card Cetelem pentru rate lunare.

| explică (pentru Lawliet14):

Multumesc de raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AliLina2):

Funda? tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu face greseala sa cumperi de la cel.ro. Sunt mii de comentarii nasoale cu privire la modul cum rezolva garantiile. Din acele comentarii reiese ca daca ti s-a stricat ceva luat de la ei in garantie ai toate sansele sa te imbolnavesti de nervi cu cel.ro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei de pe eMag iti poti face card si la BRD Finance - practic iti trebuie card de credit. Cel pe care-l ai de la ING cu siguranta este card de debit, deci automat nu este bun pentru plata in rate.
Eu iti recomand sa cauti un partener al magazinului din care vrei sa faci achizitia care sa-ti permita achizitia in rate fara dobanda. Ex: BRD Finance, Star BT - de la Banca Transilvania, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează