| cosminel657 a întrebat:

Salut, aseara telefonul meu a inceput sa nu mai mearga. In ce sens? Pai telefonul inca functioneaza dar display-ul nu mai merge. Adica daca ma suna cineva pot raspunde dar ecranul este negru constant. Aveam telefonul in buzunar, un Samsung a40 mai exact si langa el in acelasi buzunar am mai bagat un iphone x. Oare sa fie din cauza ca s-a magnetizat ecranul? Spuneti-mi parerea voastra si daca as mai putea sa ii fac ceva. Mentioneaz ca iphonul nu avea nimic era in stare buna.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In setari ai umblat? Luminozitatea so fi dat la minim in buzunar, verifică asta mai intîi, ca daca telefonul nu se autoblocheaza in buzunar poate intra in setari si se da automat luminozitatea ecranului la minim, tu verifică asta sa vezi.

| Cristinna31 a răspuns:

S-o fi ars.

| MobitelServiceGSM a răspuns:

Cel mai probabil ai probleme la ecran. Este posibil ca din neatentie sa-l fi lovit iar display-ul sa fie defect. Daca ai noroc, incearca urmatarea secventa de taste. tine apasat pe volum sus si power 10 secunde, chiar mai mult. Daca iti apare ceva pe ecran, urmeaza instructiunile pentru restart.
Daca totusi nu apare nimic, trebuie sa aplezi la un service pentru a verifica functionalitatea displayului.
Daca esti din Bucuresti, poti incerca aici:

https://www.mobitel.ro/display-samsung-a40/