| Xenoverse a întrebat:

Salut, azi am primit mesaj de la Vodafone ca creditul este insuficient, dar de fapt mai am valabilitate pana pe 11/11/2016, ultima oara (acum o luna) cand am fost la ei sa imi incarc cartela cu 5 euro, am primit mesaj cum ca cartela mea se reinoieste in 4 saptamanii. Cred ca astia de la Vodafone nu sunt seriosi dau funda.

Răspuns Câştigător
| Degaj3 a răspuns:

Probabil nu ai credit suficient ca sa ti se reactiveze extraoptiunea care ai avut-o. Sugerez sa iti iei aplicatia de MyVodafone faci repede un cont si te uiti la Promotii si acolo ai 1GB activezi si vorbesti net primesti si ai iar un giga bonus din 2 in 2 saptamani. Eu asa am si nu am mai reincarcat de catecaluni bune pentru ca net = whatsapp deci apeluri si mesaje.

| Xenoverse explică (pentru Degaj3):

Asa voi face mersi de raspuns, meriti o funda de la mine.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Una este creditul si alta e valabilitatea. Nu ai credit sa vorbesti insa ce ai incarcat inainte s-a consumat. Vaabiliatatea este atunci cand incarci cu 5 euro si e valabil 2 luni. daca tu ai consumat creditul in 2 saptamani sa zicem adio, numai ai credit. Insa pentru acei 5 euro, valabilitatea era de doua luni. Puteai sa vorbesti doua luni cu ei si daca nu terminai creditul pana atunci, se pierdea valabilitatea. Pentru unii este greu de inteles.

| RoByTTU a răspuns:

Treci frate pe RDS, e foarte misto, cu 3 euro primesti net nelimitat, minute nelimitate si sms-uri.

| Adriana890 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie. Cred ca ei au o probleba cu aceste cartele reîncarcabile. Te sfatuoesc sa mergi intr-un centru Vodafone si sa ceri sfaturi de la specialisti, iar daca nici asa nu se remediaza problema, schimba-ti reteaua de telefonie