| valentingb a întrebat:

Care vă pricepeți la Android? Am nevoie de recomandări, dar nu din mediul online ci doar ceea ce folosiți voi și vă place:
- o aplicație bună pentru tastatură pentru limba română
- o bară laterală pentru multitasking (sau la apăsarea butonului mijlociu cu "recente" să apară aplicațiile pornite) din care să pot închide aplicațiile foarte ușor, ca la Samsung galaxy.
- cum aflu dacă pot instala o versiune mai nouă de Android?
- este vreo aplicație care să aibă grijă ca transferul de date și wi-fi-ul să se oprească automat când ecranul e închis?
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.

3 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Pai eu la tastatura folosesc SwiftKey, care mi se pare cea mai buna pentru ca nu trebuie sa apas de multe ori ca sa fac un semn sau o cifra. Ca sa opresti aplicatiile pornite cred ca e o optiune si a versiunii de android, la mine, de exemplu, atunci cand tin apasat butonul "Acasa" imi arata aplicatiile recente si le pot inchide, iar wi-fi-ul se opreste automat cand e ecranul inchis printr-o optiune din setari... Si ar trebui sa-ti apara undeva in bara de notificari, sau daca intri la setari, sa vezi ce versiune de Android e si daca il poti upgrada.

| Swag4ever a răspuns:

Pentru tastatura scrii pe magazin play:tastatura gingerbread crede-ma e geniala si are si multe semne noi.


Pentru multitasking scrii tot pe magazin play:manager aplicatii sunt o varietate de obtiuni si toate sunt bune acum ce-ti place tie alegi.


Nu poti instala o versiune mai noua de android cat android are telefonul tau de la achizitionare atat va avea mereu.


Nu cred ca este o aplicatie pentru ultima conditie dar ai putea sa te uit la setari poate gasesti acolo ceva acum asta in functie de ce telefon ai.


Sper ca ti-am fost de ajutor.

| valentingb explică (pentru Swag4ever):

Sunt zeci și sute de aplicații în play, dar una singură îmi permite să trag o bară laterală și să opresc aplicații, restul sunt doar "switcher" ceea ce e bun, dar nu de ajuns. De asta, doream o părere a unui utilizator mulțumit.