|

Salut, ce smartphone e mai bun dintre cele 2?

http://www.rcs-rds.ro/......le/telefon

si

http://altex.ro/smartphone-allview-p8-life-16gb-dual-sim -gold

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ambele telefoane sunt destul de lente, intrucat au un preocesor quad-core de 1.3 GHz.
X3 Soul Lite are 3 gb RAM, ceea ce este foarte bine, insa are bateria destul de mica. Inca un avantaj este faptul ca prinde 4G de la digi.
P8 life sta putin mai bine la baterie, desi este in continuare destul de mica. Are mai putin RAM si nu stiu sigur daca prinde 4G de la digi, desi ar trebui, intrucat Allview-ul este printre singurele telefoane care indeplinesc toate cerintele celor de la digi.
Acum depinde de tine. Bateriile difera doar cu 100 mah, deci cred ca X3 Soul Lite are performante putin mai bune.
Mai bine nu te grabesti si mai cauti putin. Poate gasesti ceva cu baterie decenta si performante bune pe la acelasi pret.
Stiu ca nu ai dori sa dai prea mult pe un telefon, insa sunt la fel de convins ca nici nu vrei sa-l schimbi o data pe an. Mai strange bani si uita-te dupa un Lenovo, poate Huawei. Xiaomi Redmi Note 3 este la 700 de lei la PC Garage (Xiaomi este al 3-lea cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial. (sursa: http://incont.stirileprotv.ro/......-cel.html)
Xiaomi este firma serioasa, chinezeasca, dar serioasa.
Sper ca te-am ajutat. Nu te grabi, compara telefoanele care iti plac ca sa fii sigur ca vei face cea mai buna alegere. Bafta!

| a răspuns:

Dupa parerea mea, P8 Life...