| FaraNumePls a întrebat:

Salut, ce telefon cu windows să îmi i-au pena în 600 de lei? Si este bun windows-ul? Ce aplicații merg pe acest sistem de operare? Dau funda

6 răspunsuri:
| FaraNumePls explică:

Până, mă scuzați.

| Pool77 a răspuns:

Am folosit un Lumia 520 timp de 6-7 luni.
E jale, e plin de buguri, camera e destul de ok, insa...
M-a fortat schimbarea lui din cauza aplicatiilor putine, Facebook-Messenger si cam atat ai oficial, insa aplicatia Facebook nu este buna, nu-ti arata tot newsfeedul, nu-ti arata la ce au dat Share prietenii etc.
Messengerul are bug, trebuie repornit telefonul sa functioneze 10 minute, si dupa iarasi apare bugu-ul respectiv.
Are un coleg un Microsoft 530 cred, e plin de buguri.
Nu deschide agenda, nu incarca aplicatiile, deschide-inchide aplicatiile de unul singur, si pur si simplu nu ai ce face cu el.
Daca iti doresti telefonul pentru apel-mesaj si atat atunci da, WP, insa mai bine iti iei un Android la pretul acela.
Mai bine pune bani si ia-ti ceva ca lumea, un A52016, iPh6, etc.
Nu-si merita banii.

Răspuns utilizator avertizat
| 2mlg4u a răspuns:

Sincer nu am folosit un windows phone doar cam am windows 10 si este cam la fel doar ca pe PC si tot ce pot spune este ca nu sunt prea multe aplicati, si este oarecum exact ca Android doar ca telefoanele cu Android sunt mai ieftine si sunt foarte multe apliicati pentru Android pentru ca foarte multi oameni il folosesc doar mai este si Apple doar problema cu Apple este ca nu te lasa sa te joci cu filele de pe telefon si dureaza pana apare o apliicatie oficiala pentru Apple.
Deci eu sugerez Android pentru pret si libertatea pe care ti-o da si pentru aplicatii.

| Komarov a răspuns:

Windows e bine stabilizat, ca si sistem fluid fara probleme, pana in 600 Lei, de preferat sa te indrepti spre Lumia nu pot sa specific care exact, dar pana in 600 lei vei gasi unul cu 1GB Ram si Quad-Core, sunt fiabile ca si telefoane, sunt low-cost accesibile, e foarte usor de folosit, interfata usor de utilizat, baterie foarte rezistenta in timp. Deci iti recomand din orice punct de vedere! Funda?