| CasY200111132 a întrebat:

Ce telefon sa aleg pana in 2500 de lei? Ma intereseaza camera, bateria si daca arata si bine e perfect.

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Hristos a înviat!


Vezi diverse modele la linkul :
http://www.emag.ro/......ricedesc/c

http://www.pcgarage.ro/......e-24-luni/


Toate cele bune!


Îţi doresc un Paște Fericit!
http://i.imgur.com/t0pIB.jpg

| OnuOnulică a răspuns:

LG G4.

| Claudiu_Clau_1984_gIBZ a răspuns:

Samsung Galaxy S6 Edge, cred ca ar fi destul de bun, cauta pe google despre el

| Shel a răspuns:

Pana in 2500 de lei. e o suma mare, eu iti recomand un Samsung Galaxy S6 Edge, e foarte frumos, bateria tine destul, camera foarte buna. are tot ce vrei. il poti lua de pe www.quickmobile.ro,ai multe avantaje de pe site-ul acela.

| Fcp_Laura_1998 a răspuns:

Pai : Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Space Gray
- Costa doar 1.499 adica 14 milioane.
- Phone 5S este proiectat pana la cele mai mici detalii cu o meticulozitate si o precizie specifica Apple. Nu este doar un produs care demonstreaza de ce e capabila tehnologia. Este ceva ce e util din punct de vedere tehnologic. Nu este doar ceea ce urmeaza, ci si ceea ce ar trebui sa urmeze.


Tehnologie de varf
Cipul este creat pe o arhitectura de 64 biti. Este primul de acest fel existent pe piata smartphone-urilor. iPhone 5S integreaza un senzor de amprenta, o camera foarte precisa si un sistem de operare creat efectiv pentru arhitectura de 64 biti.roiectat cu meticulozitate si precizie
iPhone 5S este creat cu o precizie la nivel de micron. Se vede in tot designul sau cata grija s-a acordat fiecarui element din compozitia sa. Aluminiul si sticla sunt combinate armonios, in butonul Home este introdus pentru prima data un cristal de safir. Acelasi cristal se gaseste si ca protectie pentru camera iSight. Designul si constructia la acest nivel sunt fara precedent. Ca rezultat, iPhone 5S arata si se simte mai subtire si mai usor. Este disponibil in trei tonuri de culoare: Gold, Silver si Space Gray. Cele mai avansate tehnologii ajung in acest punct
iPhone 5S creeaza un precedent, cu un grad ridicat de tehnologie integrat intr-o carcasa subtire si usoara. iPhone 5S creeaza un nou nivel tehnologic prin implementarea TouchID - un senzor de amprenta ce ofera un grad ridicat de personalizare. Cipul A7 cu arhitectura pe 64 de biti. O camera impresionanta iSight. Conexiune wireless LTE ultra-rapida.Touch ID - Amprenta ta, iPhone-ul tau
Iti verifici iPhone-ul de cateva zeci de ori pe zi, probabil si mai mult. Te incetineste faptul ca trebuie sa introduci de fiecare data o parola. Dar o faci in continuare deoarece nu vrei ca nimeni altcineva sa aiba acces la iPhone-ul tau. Cu noul iPhone 5S deblocarea telefonului este mai usoara si mai rapida si poate putin mai futurista. Touch ID este o tehnologie integrata in iPhone 5S care dispune de un senzor de amprenta pentru a te identifica.
Trebuie doar sa atingi butonul Home si telefonul tau se deblocheaza. Este un mod extrem de convenabil de a debloca telefonul. Amprenta ta iti permite sa aprobi si cumparaturile facute in iTunes Store, in App Store si in iBooks Store, ca sa nu fie nevoie sa iti introduci parola. Touch ID iti citeste amprenta foarte usor, sub orice unghi. Acesta inseamna ca nu conteaza cum va tineti telefonul, acesta este capabil sa iti citeasca amprenta si stie cine esti.
Si deoarece Touch ID te lasa sa inregistrezi mai multe amprente, iti recunoaste chiar si oamenii in care ai incredere.
Camera iSight - o camera buna a devenit excelenta
iPhone 5S se bucura de tehnologii extrem de avansate create special pentru partea de hardware si software a camerei iSight. In acest fel oricine, oriunde s-ar afla poate face poze extraordinare oricand. Este mult mai usor sa inveti iPhone-ul cum sa faca o poza excelenta decat sa inveti un om sa fie un fotograf expert.
Este un telefon foarte bun!