| RecKinul a întrebat:

Salut. Cine se pricepe la Android? Am luat un smartphone de pe Wish care promitea sã aibã 12 giga RAM şi 520 giga memorie ROM cu doar 80 $. Când l-am verificat cu utilaturul Aida64 mi-a arãtat exact ca în reclamã dar când am vrut sã instalez WhatsApp pe el sau sã-l folosesc ca mediu de stocare conectat la laptop am constatat cã nu pot copia pe el nici mãcar 2 giga. Cât de încredere sunt aceste utilitare din Google Play de tip aida64 când vreau sã verific un telefon luat second-hand? Cum pot fi pãcãlite aceste utilitare sä arate nişte caracteristici false?

5 răspunsuri:
| Impersonal a răspuns:

Tu pui problema intr-un mod foarte ireal si copilaros. Un dispozitiv de pe platforme de tipul Wish sunt automat bani aruncati pe fereastra.
Cat de de incredere sunt programele? Sunt, de foarte mare... cand vorbim de dispozitive de la producatori seriosi.
Cum pot fi pacalite? Pai tu n-ai fost pacalit ca primesti 12/520GB si-ai primit nu-stiu-ce petarda? rolling on the floor Uite-asa pot fi pacalite si programele la nivel de hardware: arata ca are atat si atat, ca face atat si atat, confuzeaza niste cipuri/controllere si, bang, ai 12/520GB cand sunt, de fapt,?/? GB.
Adica... nu stiu cum s-o spun frumos, dar tu ce credeai ca obtii de la un telefon de 330 de lei care promite marea, sarea si pestii din ea? Tie nu ti s-a parut absolut nimic dubios de la inceput? straight face

| Wr3nch a răspuns:

E programat telefonul in sine sa arate asta. Sfat foarte pritetensc, nu lua de pe Wish ceva mai complex ca mouse si casti ca e teapa. Memoria umflata era primul indiciu, singurele cu atata meorie costa 1000 de euro plus.

| Frank51 a răspuns:

Întrebarea trebuia să fie, cum au reușit chinezii să facă un smarphone de top cu 20$(ca să le rămână și lor 60) laughing și asta înainte să dai comanda rolling on the floor

| Benny09 a răspuns:

Pe wish se vând telefoane pentru creduli. Unde credeai că vei găsi tu atâta spațiu pentru atâția bani? LOL? Și marmota învelea ciocolata în staniol.

| AlexIonut121212 a răspuns:

Nu cumpara de pe orice site uri lucruri scumpe