| GeorgeX1999 a întrebat:

Daca am abonament Orange Delfin 7 imi pot lua un iPhone 5C cu prelungire abonament? Pentru iPhone 5C iti trebuie Pantera 55 dar un prieten mi-a spus ca pot sa imi iau un telefon care nu este din abonamentul cerut de cei de la Orange. Va rog ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti poti lua numai daca NU ai achizitionat altceva de la ei(tableta, telefon) in ultimul an si jumatate.Si nu te lua dupa prieteni.Mergi direct la Orange si intreaba.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Poti achizitiona un telefon la pret special prin programul Orange Thank You la 12 luni de la ultima achizitie, daca abonamentul si-a incheiat perioada contractuala, sau la 18 luni de la respectiva achizitie, daca perioada contractuala este neindeplinita.
Poti afla pretul exact pe care il vei plati accesand link-ul https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/iphone-5c si bifand "prelungire contract ». Urmeaza pasii, autentificandu-te in contul tau online. Daca nu ai un cont online activ, gasesti informatii despre inscriere si administrare aici http://www.orange.ro/help/contul_meu/ic/1902.
O zi buna,
Orange Helpers

| Punct_Si_Virgula_1988 a răspuns:

Poti sa iti iei orice telefon vrei la orice abonament dar pret-ul variaza in functie de cat iti este abonament-ul!