| Andreytlciucurova98 a întrebat:

Salut deci am cumparat un iphone 3g de la cineva din cartier si dupa vreo 4-5 ore am primit un mesaj pe iphone cu"Adu-mi iphonu inapoi te-am depistat si me-a bagat si un cod de deblocare care nul stiu! Deci ce pot face ca sa numai ma localizeze sau ceva de genu sa scap?
P.S:Nu prea as vrea sa ii dau telefonul pentru ca merge foarte binewinking

3 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Sunt cateva variante:

1.Telefonul era furat.In acest caz, tu stiind asta din acest moment cred ca poti fi tras la rapsundere deoarece ai ignorat asta.
2.Cel care ti l-a vandut e un jegos care a instalat un program anti furt ca sa te faca sa crezi ca e furat proprietarul fiind un prieten cu care imparte banii dupa ce te fraieresc pe tine.

Solutii:

-Iei cativa prieteni(martori), te duci la ala care ti l-a vandut si ii spui de mesaj. Daca iti zice sa il dai proprietarului dar zice ca a folosit banii sau ceva similar treci la pasul 2.
2.Iei telefonul si te duci la politie impreuna cu martorii.Le spui ce s-a intamplat si vezi cine este proprietarul telefonului in acte. Daca este vreun amic al celui care ti l-a vandut sunt sanse sa fi pus la cale o escrocherie. Daca este al celui care ti l-a vandut poate fi pus sub acuzatia de escrocherie. Daca este al altcuiva poate fi pus sub acuzatia de furt.
N-ai ce sa faci ca sa nu te localizeze. Poate sa-l duci la o persoana care se pricepe dar risti sa anunte politia.Si ala poate sa scoata programul(dar poate te costa mai mult ca telefonul) dar telefonul tot poate fi depistat. Oricum, daca programul a fost scos poti sa stai linistit bazandu-te pe indiferenta politiei care este in floare.

| hp8510p a răspuns:

Ti-a vandut un telefon furat

| Theshadow47 a răspuns:

Era un telefon furat, du-l la un service sa il deblocheze.