| Aria104 a întrebat:

Salut! Deci de la o vreme, telefonul mobil o ia razna de tot! Simptome: 1.Se descarca repede; 2.se stinge din senin apoi se aprinde singur; 3.la incarcarea la priza ecranu-i sta mereu aprins; 4. uneori nu tine nici pe durata unei convorbiri desi are bateria plina... In fine, are apucaturi! O fi de la cazaturi sau lasarea peste noapte la incarcat? E un Nokia 6300 (corp metalic argintiu-negru). Ii zic adio sau face sa-l duc la reparatie? Ce poate sa aiba? Merci anticipat.

6 răspunsuri:
| Anonymous1995 a răspuns:

1.Nu ai specificat de cat timp il ai, daca are peste 1 an e normal sa se descarce repede.
2.Restartarea e un semn ca bateria nu face contactul complet cu telefonul, adica fac contact, dar se intrerupe pentru o secunda(cred ca stii la ce ma refer)
3-4.Cred ca faptul ca ecranul sta aprins afecteaza bateria, care numai da randament maxim.In concluzie e mai bine sa te gandesti la alt telefon

| AlexDu a răspuns:

Du-l sa il curete la service.

| RalucaaMTFK999 a răspuns:

Spune-i adio, am patit si eu asta si nu prea mai ai ce sa-i faci, eu l-am dus la repart si s-a stricat iar.

| Sănduțța a răspuns:

Ti-as recomanda cel mai bine sa il duci la reparat, dar in cel mai rau caz, cosul de gunoi e alaturi, da? happy

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Părerea mea este că a sosit şi vremea lui. Nu merită să-l repari. Cu banii care îi dai pe reparaţie, îţi cumperi unul nou şi bun. Dacă îl ai de multă vreme, e normal ca bateria să cedeze. Nu cred că are vreo problemă din cauza faptului că l-ai lăsat peste noapte la încărcat.

Pa-pa.

| elev a răspuns:

Salut am patit si eu la fel.nu am mai incercat sa-l repar, din cate stiu e softul incearca sal duci intr-un service nu strica 20-30 lei sa incerci sal repari