| aADI a întrebat:

Salut. După 7 luni după ce am închis abonamentul Orange ma suna o sluga de operator sa-mi zică ca am restanta de 200 lei care e urgent sa o plătesc. Deși când am închis abonamentul eram cu toată plata ok altfel nici nu semnau fraierii. Întrebarea e ca ei încearcă sa prosteasca/stoarcă banii după un client care a plecat de la ei? Eu cred ca sunt fumați rău, ce se întâmpla dacă nu plătesc? Sigur a mai pățit cineva. (PS: nu o plătesc niciodată )

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Prima data te interesezi de ce ai de platit cei 200 ron. Cand te lămurești de ce ai de plătit rezolvi cu ei sau platesti. Cu nu plătesc niciodata nu merge ca te dau in judecata

| Anonim15032001 a răspuns:

Știi ce? Și pe mine mă irită și mă dezgusta asa ceva. Eu te sfătuiesc să mergi la poliție sa depui plângere împotriva lor. Dar nu te prea ia in serios dacă nu ai convorbirea înregistrată.
Descarcă aplicația ACR, din Google Play. Și eu o am, pentru astfel de neplăceri.
Poți face plângere și la Protecția Consumatorului.
Știi ce fac?! Îți spun eu. Recuperează de pe unde pot, au mulți datornici. Dar asta e inadmisibil sa te deranjeze pe tine.

| Ioanaandreea2635 a răspuns:

Lol...eu mi am mutat nr pe digi si am de platit la ei, ma suna de 5 luni. Nu au facut nimic da i naiba. Poti sa faci reclamatie daca stii ca era totul in regula

| FrunzaVerdeRO a răspuns:

Du-te si fa-le reclamatie! Asa sigur nu se intampla nimic.