| iamSeBy a întrebat:

Salut! Eu am un Samsung Galaxy Gio, si vreau sa ma ajutati, daca stiti vreo aplicatie in Google Play cu care sa opresc alarma la telefon doar intorcand telefonul cu fata in jos (sa ii acopar senzorul de proximitate). Eu am luat o multime de aplicatii de acolo si le-am incercat, dar nici una nu dispunea de aceasta functie... Dau funda celui care imi zice primul o asemenea aplicatie si functioneaza!
P.S: Spre deosebire de Galaxy SII sau astea mai recente care dispun de optiunea asta din fabrica, al meu nu dispune, asa ca nu ma puneti sa caut in setari ca am cautatlaughing)

5 răspunsuri:
| gamestoper1998 a răspuns:

Nu am gasit o aplicatie asemanatoare dar exista una pe comanda vocala. Wakevoice iti calibrezi vocea din setari pentru recunoastere spunand STOP si cand va suna il poti opri spunand simplu numai stop or snooze.Este o aplicatie intr-adevar foarte buna si pe care o folosesc si eu.Te asigur ca vei fii mulltumit de ea si inca ceva cauta mai adanc in setari ca cred ca are si functia pe care o cauti tu dar nu is sigur.Bafta!

| iamSeBy explică (pentru gamestoper1998):

Dar nu iti trebuie internet pentru ca Wakevoice sa iti recunoasca vocea? Am cautat, adica m-am uitat intai la un prieten la un SII cum face asta, si am vazut ca la mine nu exista optiunea.

| gamestoper1998 a răspuns:

Pai tu ai zis ca ai cautat pe google play adica de pe telefon si eu am crezut ca tu beneficiezi deja de acest serviciu happy.Pe telefonul meu Vodafone smart 2 merge bine pana acum si vorbim de telefoane foarte asemanantoare din punct de vedere hardware.La S2, S3 acestea au deja aceasta functie implicita adica nu aplicatie cum am specificat mai sus.

| iamSeBy explică (pentru gamestoper1998):

Spune-mi daca imi trebuie internet pentru WakeVoicehappy

| gamestoper1998 a răspuns (pentru iamSeBy):

Pai teoretic da ar cam trebuii deoarece este o aplicatie nu o functie.Eu de ex am avut net(15 mb) s-au consumat toti si dupa ce s-au consumat a ramsa semnul acela 3g in coltul ecranului nelasandu-ma sa intru pe internet dar beneficiand de aplicatia wakevoice.Acum nu stiu la tine cum este dar trebuie internet.