| Pietricel a întrebat:

Imi apare pe factura DIGI numere scurte(7560, 7472, 7688, 1235, 1270, 1303) dar si ca am trimis mesaje si ei mie, dar nu stiu de unde sunt, sau ce sunt. E posibil sa fie de la Uber? Pentru ca am avut-o instalata o perioada(am vrut sa comanda un taxi, mi-a cautat dar nu a gasit). Si am incercat de mai multe ori.

Răspuns Câştigător
| Ghostrider332 a răspuns:

Cel mai probail e de la uber pentru ca de la digi vine asta:
Sti.ate client in data de...sa emis factura nr(nr ei) cu suma(suma ei)

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Cum se pot pierde multi bani prin mobil: in primul rand trebuie sa aveti abonament, in al doilea rand trebuie sa depasiti cota de trafic de internet stabilita prin abonament sau sa va abonati la servicii de SMS cu plata sau sa sunati la liniile telefonice cu plata (de ex. de sex prin telefon). Nu este neaparat necesar sa faceti constient acest lucru, oferte mincinoase cu "ati castigat un premiu, trimiteti SMS la numarul cutare" sunt suficiente. Sau va suna noaptea cineva din Congo si inchide dupa ce raspundeti si dvs. din prostie dati telefon in Congo, ala va pune o placa cu convorbirea s-a incheiat (ton de ocupat, pe urma liniste profunda) si nu verificati daca s-a oprit convorbirea si ea ramane activa inca doua ore. Sau daca mobilul s-a infectat cu un virus, virusul poate face ce am zis mai sus.

| Pietricel explică (pentru doctorandus):

Faza e ca nu am deposit nici datele mobile(internetul), dar nici virus. Ca am facut upgrade la Android si am dat reset. Deci nu prea poate fi virus.

| Pietricel explică (pentru doctorandus):

Si nu am treaba cu apeluri din alte tari.(in afara de America).

| doctorandus a răspuns (pentru Pietricel):

Sincer daca gasesti un virus e clar ca ai virus (cu exceptia pozitivelor false). Dar daca nu gasesti virus nu e demonstrat ca n-ai avea virus. Singurul calculator (sau mobil) sigur este cel care n-a fost pornit niciodata. Restul pot avea virusi de care nu te-ai prins inca.

| LTAA a răspuns:

Uber foloseste internet.

| mousesipc123 a răspuns:

Sincer, nu stiu ce este ala ''uber'' sa iti pot raspunde sigur, dar acel mesaj poate fii de la neachitarea facturi. eu asa primesc. cand nu platesc, imi apare un mesaj sa ma anunte.

| Pietricel explică (pentru mousesipc123):

Facturile sunt la zi. Uber e o aplicatie pentru Taxi.

| Fzr1987 a răspuns:

Sunt microplati daca ai copil ai grija ca, plateste jocuri pe internet unde se poate face plata cu sms-uri ori schimba sms pe bani reali de exemplu da 10e sms si primeste in schimb 5-6 euro.