|

Salut lume! Am un Lenovo A536, si i-am facut update.Ei bine in timpul update-ului mi-a dat eroare, am asteptat putin si spune ca Android trece la o versiune superioara.Si mi se optimizeaza aplicatiile, aici este problema.Imi spune ca se optimizeaza aplicatia 1 din 80, dar ramane la 1. Pur si simplu ramane la o aplicatie optimizata, adica zice se optimizeaza aplicatia 1 din 80 si ramane asa mereu.Si nu pot sa-l restartez, si daca-i scot bateria si o pun la loc degeaba fac asta pentru ca tot asa imi apare.Va rog mult ajutor! Dau funda!

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://www.hardreset.info/devices/lenovo/lenovo-a536/

https://support.lenovo.com/us/en/documents/ht101230

http://www.hard-reset.org/......ard-reset/

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Vezi şi metodele de la linkul :
http://androidflagship.com/3217-fix-damaged-bricked-android-device

Sau, duci telefonul la un Service.


Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te duci cu el la ăia care resofteaza telefoane, care repară, si ăia il fac, sunt specialisti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Dai un hard reset o sa se rezolve problema. cauta pe internet cum sa faci asta pentru modelul tau de telefon

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cat timp ai asteptat sa se optimizeze? Eu am un telefon Windows Phone si stau uneori si mai mult de 3 ore cand isi face update la o versiune superioara, banuiesc ca si la Android e nevoie de ceva timp, iar daca prima aplicatie e ceva mai importanta si e foarte mare trebuie sa ai muulta rabdare. Parerea mea e ca nu are rost sa ii scoti bateria, pentru ca nu mai ruleaza pe el nici sistemul de operare vechi, dar nici cel nou inca nu e pus la punct si nu rezolvi nimic, iar daca nu iti ofera nicio optiune de a-l restarta, inseamna ca nu trebuie sa il restartezi, lasa-l si o zi intreaga asa sa isi caute el aplicatiile si pana la urma daca tot da erori si garantia produsului nu iti permite sa il resoftezi tu, te duci la un service cu el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Baieti...acum am o problema, l-am lasat cateva ore, si acum nu mai apare nimic, dau sa se deschida pe butonul off/on si nu se mai aprinde sad. Doar vibreaza dar nu apare nimic.Va rog ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MihaiBM):

Era bagat in priza in timp ce l-ai lasat? E posibil sa se fi terminat bateria, de aceea este recomandat sa fie tinut in priza in timp ce isi face update.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează