|

Salut! Mi-am resetat telefonul recent si nu ma mai pot conecta la contul de google! Imi apare: A aparut o problema la comunicarea cu serverele google.

I-am dat reset factory de vreo cateva ori si tot nu merge! ma poate ajuta cineva?

dau funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand mai faci de-astea cu un telefon mai nou, intai asigura-te ca stergi toate conturile inainte sa-i day "factory reset", ca sa nu se mai activeze "FRP". Acum, daca ai conexiune (WiFi sau Date Mobile) si nu ti se conecteaza pe GoGu', e problema. O sa trebuiasca sa faci un shortcut cu ajutorul SideSync (daca vb de un SAMSUNG) si cu un programel special. Cauta pe YT sau pe XDA Developers. E posibil sa mai fie o solutie (si eu am facut prostia ca aveam un cont google facut "la sto'" si acum nu il mai stiam... )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca nu ma pot conecta cu nici un cont google
imi apare constant asta, si am resetat telefonul de o gramada de ori, si din setari si din butoane

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sov):

Degeaba-l resetezi, "FRP" = "Factory Rest Protection" Si asta protejeaza tel in caz de furt. Nu stii contul pe care a fost logat ultima oara, pace tie... Cam as asta treaba. Dar, cu SideSync si ceva noroc, (cauti pe net) deschizi un browser fortat (faci un fel de "bypass" la pagina de configurare initiala) prin intermediul unui "shortcut" creat special si creezi un nou cont google sau il stergi pe cel vechi. Acum, daca tu stii contul vechi si nu se logheaza pe el din cine stie ce motive "tehnice" care tin de conexiune, proxy sau mai stiu eu ce, ghinion. Singura solutie este sa stergi efectiv contul vechi (nu stiu daca ai sa reusesti) Ar trebui sa creezi un "bypass shortcut" care sa te duca la setarile telefonului. De acolo poate poti sterge contul/conturile si se dezactiveaza "FRP-ul".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează