| MaRiuS9799 a întrebat:Sper ca ma puteti ajuta si pe minebig grin

Vreau sa imi cumpar un Samsung galaxy s3 si imi este cam frica. sa nu iau teapa cu vreo replica. daca se poate sa imi spuneti cum deosebesc un Samsung galaxy s3 replica de un Samsung galaxy s3 origina.

Multumesc!

FunDa xD!

1 răspuns:
| Caddy1609 a răspuns:

Ce ne ofera o replica Samsung Galaxy S3?

Daca in cazul unei replici, design-ul este foarte asemanator cu originalul, diferentele apar in cadrul componentelor. Samsung Galaxy S3 replica se diferentiaza de original prin: memoria RAM de doar 512MB, spatiul de stocare de 4GB, procesorul mult mai mic, un dual core de 1Ghz, prezenta unui port SIM secundar care-l propulseaza in randul telefoanelor dual sim dar si la capitolul display, S3 replica venind cu un display de doar 4.7 inci si o rezolutie inferioara. Atuu-ul pare a fi pretul, Samsung Galaxy S3 replica dispunand de un pret de aproximativ 1000 de lei, de doua ori mai scazut decat cel al unui original.

Considerand toate aceste aspecte, care ar fi alegerea voastra daca va decideti sa achizitionati un Samsung Galaxy S3? Va axati pe originalitate si pe performanta sau alegeti varianta mai economica?