|

Salut, stie cineva cand se va lansa Update-ul de soft la Android 8.0 pentru Samsung Galaxy S7 Edge ( SM-G935F)? Am vazut ca pentru Vodafone s-a lansat, al meu este la liber. Luat de la Orange, dar liber de retea, dau funda pentru cel mai bun raspuns.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

S7 nu primeste Oreo... daca vrei Oreo trebuie sa ii flash-uiesti tu un Custom ROM de Android 8.1 Oreo, dar avand in vedere ca ai model Edge vei pierde functiile speciale pentru Edge, deci mai bine lasa-l asa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bogdan70001):

Eu zic sa te informezi inainte sa dai niste explicatii, apreciez ca ai incercat sa ma ajuti. Dar s7 primeste oreo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Aha laughing) Astepta tu mult si bine si cand o sa-l primesti ma anunti ok?
O sa-ti zic un lucru, S7-urile din Romania nu primesc OREO, si ti-am zis mai sus singura modalitate prin care iti poti lua Ore0, vrei sa asculti ce zic bine nu, astepta tu mult si bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut.
Telefonul tău a primit deja Android Oreo verifică în setări la despre dispozitiv și dă-i pe actualizează și vei primi Android Oreo, asta dacă încă nu ai primit Android Oreo.
Intră pe această pagină web să vezi țările și rețelele care au primit Update la Android Oreo pentru Samsung Galaxy S7 Edge.
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/

Mult succes!

Nu mai comentați aiurea dacă nu vă informați numai comentați.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cosmincruceru93):

L-am primit, aseara, pe la ora 10 am intrat la verificare Actualizare, am fost surprins sa vad ca l-am primit. In cele din urma l-am instalat. Telefonul este de 10 ori mai rapid decat inainte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează