anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut,
Stie cineva daca exista o aplicatie [Android] care sa dezinstaleze automat aplicatiile si sa instaleze versiunile noi? Intrebarea mea vine in urma faptului ca memoria aparatului e de 1 gb.

2 răspunsuri:
| DoraPelin a răspuns:

Pai cred ca lipsa de spatiu nu vine de la apicatii. Daca ai o versiune cat de cat noua de Android, aplicatiile se update-aza singure, nu le faci tu nimic. Eu zic sa iti iei un card de memorie de 16 GB cel putin daca vrei sa ai spatiu. Daca ai deja un card de cel putin 16 GB, eu zic sa re duci la un operator daca mai ai garantie, daca nu, cheama-ti un specialist. Mie mi s-a intamplat sa am tot 1GB avand card de memorie de 8 GB si mi-am schimbat telefonul.
Funda?

| myrcyca a răspuns (pentru DoraPelin):

E vorba de aplicatiile care nu se pot muta pe cardul extern si care insumate depasesc memoria de 1 gb.Ca atare i-mi spune ca am spatiu insuficient si nu se pot actualiza.Ar trebui sa dezinstalez si sa reinstalez fiecare aplicatie ceea ce mi se pare o pierdere de timp.De aceea ma gandeam ca exista o aplicatie care sa inlocuiasca versiunile vechi cu cele noi.