anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, telefonul meu Sony xperia M, android 4.1.2, nu pot muta aplicatii pe card si memoria interna este cam prea mica si nici de descarcat SD data pentru jocuri de genul real racing 3 etc... nu pot instala ca se instaleaza in memoria telefonului, nu pe card, cum pot face sa se instaleze pe card acest SD data? si cum pot face sa pot trece aplicatiile pe card? stiu ca si Samsung galaxy xcover 2 are problema asta... ajutor, vreau o aplicatie care sa imi treaca aplicatiile pe SD sau o metoda prin care sa pot face asta, am incercat o gramada de aplicatii si nu au mers, vreau sa fac asta fara ROOT!

4 răspunsuri:
| raduradu2014 a răspuns:

Cu ajutorul unu pc este foarte simpu

| RB26DETT a răspuns (pentru raduradu2014):

Ok, poate ca este simplu dar vrei te rog sa explici cum?

| Baciu_alex_1990 a răspuns:

Trebuie sa intri in setari, aplicatii, gestionare aplicatii si la aplicatiile pe care vrei sa le muti sterge datele sa.ti incapa pe SD

| RB26DETT a răspuns (pentru Baciu_alex_1990):

Am card de 16 gb straight face imi incap aplicatiile alea si imi ramane spatiu o gramada doar ca telefonul nu are optiunea de a trece pe card si nu stiu cum sa fac asta, nici cand instalez aplicatii ce descarca SD data direct pe card, e setat sa le descarce in memoria telefonului si am doar 1, 5 gb dintre care cu aplicatii si actualizari mi-au ramas 300 mb... daca e sa le sterg, tot nu pot instala mai nimic, nfs most wanted are 2 gb, gta san andreas 2.2 gb.