| eusuntcipi a întrebat:

Salut TPU. Acum aprox 4 luni am pierdut o cartela de Orange. Pana acum n-am avut nevoie de acea cartela, insa acum am nevoie urgenta pentru ca am un cont Google facut cu acel nr si trebuie neaparat sa vina un cod pe acel nr. Intrebarea mea e: Daca merg la Orange, imi vor da o cartela cu acelasi nr? De mentionat faptul ca e Prepay, nu la abonament, si ma gandesc ca asta poate fi o piedica. Cartela este in perioada de gratie pana in noiembrie, deci inca e activa, am verificat contul online deoarece am acces la el. Deci daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns sa nu merg chiar degeaba pana la un Orange Shop. Dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Îți poate da cartela cu același număr ( gratuit) numai dacă ai făcut reîncărcări de o anumită sumă într-o perioadă de timp. Dacă nu te încadrezi, atunci vei plătii. Acum vreo 5 ani pentru cartela lui mama și cum nu avea cine știe ce vechime și reîncărcări, mi-au cerut 7 euro plus TVA pentru o inlocuire SIM. Mai bine îți creezi alt cont de Google, e gratis! Sau pentru recuperare încearcă altă metodă, poți trimite la google, iar dacă parola și numărul de telefon sunt la fel, atunci Google va elimina verificarea în doi pași de pe cont. La fel am pățit eu cu un cont de google, iar ei îți vor cere ultima parola pe care ți-o amintești și numărul de telefon. Pe baza acestor date ei vor verifica dacă contul îți aparține cu adevărat și, dacă ai scris totul corect, ei vor elimina verificarea în doi pași. Posibil să îți solicite să specifici și ziua, luna și anul în care a fost creat contul.

| eusuntcipi explică (pentru anonim_4396):

Ultima reîncărcare a fost făcută in decembrie 2020, au trecut ceva de timp de atunci, pe cartela mai sun 0.35 euro credit, deci nu stiu ce sa zic. Mi se pare cam mult 7 doar pentru asta. Insa am multe date pe acel cont de Google si as cam avea nevoie de acces la el, nu de altceva. Desi introduc datele corect, imi cere autentificare prin doi factori, am uitat ca e activa prostia aia pe acest nr de telefon.

| Anonim a răspuns (pentru eusuntcipi):

Poți redobândi accesul, însă după cum am zis spefici că ai uitat parola sau ca ai alt număr de telefon și nu știu care e procedura acum, însă eu am recuperat un cont blocat prin verificare în doi pași. Ca sa se asigure ca tu ești, când trimiți cererea va trebui sa scrii exact aceeași parolă, numar de telefon și data când s-a creat contul. Apoi îți vor cere o adresa de email la care ai acces unde sa te contacteze și sa îți dea răspuns solicitării tale.

| Anonim a răspuns (pentru eusuntcipi):

Problema este că tot numărul în sine trebuie sa aibă o anumita suma reîncărcată din data la care s-a activat pana în momentul solicitării cartelei sim. Spre ex. reîncărcări de minim 200 euro în ultimele 18 luni. Nu știu dacă exact această sumă, eu am scris doar exemplu. Dacă nu te încadrezi, va trebui sa plătești din buzunarul tău. Pe mine m-a 44 costat lei cu totul. Pe atunci o cartela cu număr costa 18 lei, dar cum mama dorea același număr...

| eusuntcipi explică (pentru anonim_4396):

Am rezolvat problema. Am sunat la Orange si mi-au zis sa merg intr-un Orange Shop sa-mi dea un alt sim, insa e nevoie sa reincarc cartela ca sa-mi dea altul. Multumesc frumos pentru raspunsuri.

6 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Tu explica situatia la magazinul lor.
la un moment dat am avut nevoie de cartela noua.M-a costat doar reincarcarea pentru ca se apropia data la care trebuia sa incarc.5 euro.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Da, se poate la Orange Shop. Ei așa spun. https://comunitate.orange.ro/......ni-numarul