| Bostanel321 a întrebat:

acum jumatate de ora m-a sunat un numar din Ucraina. Crezand ca este o teapa unde sunt taxat nu am intenționat sa raspund. Problema e ca tot insista si am raspuns din greseala avand această optiune pe butonul home. Apelul a durat doua secunde. Pot fi taxat avand in vedere ca sunt la abonament?

Răspuns Câştigător
| REMiXDJ a răspuns:

La ora actuala nu mai exista in lume acea prostie de a suna cu taxa inversa pe fix sau mobil. Cine suna = ala plateste tot indiferent ca cel care ste sunat este pe fix, mobil la prepay sau abonament.Deci cel care raspunde nu v-a plati nimic niciodata indiferent de unde este sunat. Ppate fi synat su de pe Luna de extraterestri, ny e bai, poti sa raspunzi, alienii au sa plateasca convorbirea ca asa este regula acum in toate retelele.Tu suni = tu platesti. Daca esti in aceeasi retea si optiunile sunt pe minute de convorbire nu al v-a costa nimic nici pe cel care incepe convorbirea.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă PRIMEȘTI apeluri fiind in țară, nu ești taxat

| CarcotasulVesel a răspuns:

Atat timp cat nu esti in roaming (unde e o suma fixa pentru ORICE apel), NU exista nici un fel de taxare, OARECARE la apelurile primite

totul e sa nu apelezi tu, atunci o sa fii taxat in rautate, chiar cu multa rautate (iti baga maximum posibil pe minut din prima secunda, si am inteles ca ar putea fi si 50eu un apel de o secunda)

iar, mai ales smartphone-urile (la care e usor) au solutie de blocare a unui numar