|

Salut tpu.Am găsit un Huawei p8 lite si ma interesează sa l cumpăr, tipul spune ca bateria tine 2 zile, dar asta sigur e vrăjeala, spune ca nu are niciun defect, aici nu stiu ce sa cred pana nu il verific, si aspectul pare sa arate binișor, un 9/10 cam asa. Daca ar fi cum spune el, oare merita 400 lei? Cam ce preț au Huawei utile astea p8 lite? Dau funda, mulțumesc.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt peste 400 lei, sigur are el ceva, nici 400 lei nu merită, incearca sa negociezi cu vânzătorul, ofera i tu 200 lei, ultimul pret, si daca este de acord bine, daca nu sa fie sanatos si sa gasească alti fraieri, pardon, clienti am vrut sa zic.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Bateria la telefoane nu tine nici o zi.
Un p8 lite nou si in garantie e vreo 700 de lei.
Daca il iei cu 400 de lei e bine. Dar nu mai mult. Dar intreaba-l de unde il are; sa nu fie furat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai il poti testa, poti umbla pe el. daca ti se pare ok, il cumperi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hmm, posibil sa fie un fraier care vrea sa scape de el neaparat.

Daca e fara garantie nu te baga in nici un caz, are o colega i s-a ars placa de baza de 2x, asta insemnand ca i-a schimbat placa+led+camera.

O fi el un device reusit, dar nicidecum sigur. Fara garantie lasa-l.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Merita, bateria nu tine 2 zile decat daca nu folosesti la maxim telefonul adica full internet + conv etc. Tine maxim 12 ore folosit la maxim, este foarte bun, face poze clare, se aude bine, si este foarte foarte rezistent, eu pe al meu l-am scapat de la vreo 3 metrii pe ciment si nu a avut absolut nimic. Sfatul meu e ca merita, e un telefon reusit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

2 zile poate tine bateria la un telefon de genul nou.2 zile dacă wi-fi este oprit, aplicațiile care consuma bateria și ele oprite și bine înțeles fără sa îl folosești.
O problema ar fi făcutul ca după un timp majoritatea telefoanelor se blochează și se blochează bine de tot.Acum sfatul meu ar fi sa încerci sa îl iei nou din Orage, Vodafone, Digi sau de unde vrei tu, cu un abonament de cât vrei tu și vei ajunge sa plătești un maxim 500 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu stiu ce sa zic bă băieți, am un prieten pe aici care tot asa are un p8lite, si spune ca merge fără probleme si nu a pățit nimic in vreo 6 luni, a zis ca dacă merge si arată bine, merita 400lei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează