| Holyman a întrebat:

Salut TPU! Am o problema! Un prieten de al meu a intrat pe telefonul meu si a incercat sa bage modelul de a debloca telefonul! Problema este ca a incercat de atatea ori incat l-a blocat,si cand intru sa incerc sa bag modelul nu ma lasa imi apare o bulina verde, tin apasat pe ea si ma duce intr-o pagina in care zice:'Prea multe incercari de desenare a modelului! Si apare un lacat inchis! Mai jos zice sa ma conectez cu contul meu de Google ca sa imi fac un nou model dar problema este ca nu am cont de Google! Am facut unul nou si tot nu merge am incercat si unele mai vechi si tot asa! Vreo solutie? Funda cine ma poate ajuta!

7 răspunsuri:
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Nu avem destule informatii sa te putem ajuta. ce model este telefonul?

| Anonimus12468 a răspuns:

Daca esti pe Orange atunci du-te la un magazin Orange si spune-le ce s-a intamplat. Ei o sa-ti restarteze telefonul si il vei putea folosi din nou. Si o prietena de-a mea a facut acelasi lucru cu exact aceeasi problema. Tipii aia de la Orange nu o sa-ti ceara bani deci merita, dar toate contactele si ce ti-ai downloadat o sa dispara.
Succes cu asta.
P.S. Daca nu esti pe Orange tot poti sa mergi la ei. Daca nu te lasa atuncii du-te la magazinul retelei pe care esti
Sper ca te-am ajutathappy

| mirunik23 a răspuns:

Hei,este in regula, aceeasi problema am avut si eu. Asteapta cateva minute, in jur de o ora si dupa aceea incearca din nou, o sa functioneze!

| ioana19971995 a răspuns:

Da-i un hard reset si o sa-ti mearga.dar o sa-ti stearga toate aplicatiile

| Holyman explică (pentru ioana19971995):

Cum fac asta!

| ioana19971995 a răspuns (pentru Holyman):

Pai il inchizi dupa care il deschizi iar apasand in acelasi timp si pe volum jos ...si o sa-ti apara o lista de unde alegi hard reset si astfel se reformateaza dar ti-am zis ..iti sterge toate aplicatiile