| VoicuStefanDaniel a întrebat:

Salut TPU. am si eu o problema. am un tel HTC Desire 526g. acu 1 zile nu mai imi aparea meteo si judetul de ce? am incercat sa-i dau enable disable tot nu aparea va rog ajutati-ma. funda

Răspuns Câştigător
| RockableHu a răspuns:

Repornește dispozitivul

| VoicuStefanDaniel explică (pentru RockableHu):

L-am repornit frate. merge dar acu iar a disparulaughing oricum nu e cceva important pentru mine. eu acu incerc sa activez netu nu-mi merge si eu am tellu la abonament am nelimitat net si ar trebui sa-mi mearga. sta ce sta se incarca pe face, magazin play si zice conexiune nereusita. ai tu vreo idee? sa-i sun pe aia? Poate netu pe abonament nu merge fara Wi-fi? ma gandeam sa cu mpar roouter... poti sa ma ajuti browinking?

| RockableHu a răspuns (pentru VoicuStefanDaniel):

Desigur, dar înâi scuză-mi absenţa îndelungată. Da, cred că achiziţionarea unui router de la reţeaua ta de telefonie, de exemplu RDS sau UPC ar fi necesară şi cheia problemelor tale rolling on the floor Dar bineînţeles, un telefon pentru o nelămurire nu strică. Şi mie mi s-a întâmplat pe o perioadă lungă de timp ce ai păţit şi tu. Acum, având în vedere că au trecut vreo 3 luni de la aşa-zisa absenţă a mea, satisfă-mi curiozitatea şi spune-mi dacă totul e ok acum. rolling on the floor)))

2 răspunsuri: