|

Salut TPU, am si eu o problemă la telefonul meu, cand il pun la incărcat si umblu pe el nu face atingere bine, cand apas daca il scot din priza merge perfect si asta ma enerveaza foarte tare ca nu face bine atingere, cand incarca o ia razna, daca apas pe o aplicatie ceva, dar numai cand incarca si umblu pe el, in rest e foarte ok, Samsung A50 am.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Salut. Cred ca am o idee care ar putea fi problema. Eu am un Samsung Note cu incarcator model nou aparut recent cu fast charging(incarcare rapida), cu incarcarea rapida telefonul se incarca in o ora si jumatate, dar are anumite pozitii cand nu incarca si in loc de o ora si jumatate imi arata 8 ore deci cablul nu face bine contact.
Mai sunt si acele cabluri model mai vechi care au acei doi colti/dinti care fac contact cu telefonul cand il pui la incarcat, dar problema la acele incarcatoare e ca dupa un timp acei colti nu mai stau iesiti afara cum stateau la inceput ci intra inauntru de la uz indelungat si nu mai fac contact bun cu telefonul.
Mai este o varianta, dar asta se intampla de obicei la telefoane foarte uzate. Am avut mai demult un HTC one m8s, dupa vreo 4 ani de uz bateria era atat de slaba ca daca era frig afara se inchidea pe loc si cand il puneam la incarcat daca umblam pe el bateria fiind atat de slaba nu putea sa se incarce pentru ca aplicatiile consumau baterie, dar mentionez din nou asta se intampla numai la telefoane foarte, foarte uzate. Problema in cazul tau cred ca e de la cablu, incearca sa il schimbi si vezi ce se intampla.

| explică (pentru Comunity):

Da de la cablu a fost iti multumesc mult pentru raspuns.

| a răspuns (pentru TigrulRau):

Cu drag. happy

2 răspunsuri: