| Pitbullllll a întrebat:

Salut TPU! Am si eu problema cu telefonul, aseara l-am lasat toata nopatea la incarcat si dimineata cand m-am trezit telefonul nu mai incarca, iar cablul usb cu care incarc era negru si mirosea a ars iar pe telefon era un mesaj de genul "tensiune prea mare deconectati telefonul"faza e ca acum telefonul nu mai incarca. Am incercat si cu alte incarcatoare dar degeaba, de aprins se aprinde si functioneaza normal, ce sa fac? Precizez ca e un Allview a10 lite, dau funda

5 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

1. arunci Allview si iei altceva, ORICE ALTCEVA
2. te duci la service, e clar ca s-a ars intrarea in telefon

Allview ti-a trebuit... am vazut usb care ardea calculatorul (circuit special sa incarce un condensator mare si apoi sa il descarce brusc) si a ars 2 calculatoare, vreo 2 telefoane, dupa care la iPhone nu a reusit sa arda decat circuitul de incarcare (nu se mai incarca, exact ca la tine) iar la Samsung nu a reusit sa faca nimic de nimic, si a incercat de 5 ori, a mai ars un calculator sa re-verifice usb-ul ala ca totusi merge si tot nu a reusit sa faca nici un rau la Samsung

| Pitbullllll explică (pentru Bizon95):

Poate fi incarcat printr-un incarcator wireless daca s-a ars circuitul de incarcare?

| Bizon95 a răspuns (pentru Pitbullllll):

In teorie... posibil, DAR

DACA are wireless charging si nu s-a stricat si ala (ambele se duc in acelasi circuit de incarcare, si daca ala s-a stricat...)

oricum nu vad sa aiba wireless charging:
https://www.gsmarena.com/allview_a10_lite_2019-9504.php
ar trebui sa scrie la "battery"
la asta scrie:
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8+-8523.php

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mda... Nu mai e nimic de adăugat odată ce a spus producătorul "Allview". Cea mai proasta marcă și nu mai recomand sa cumperi. Dacă vrei telefon de buget și de calitate recomand Huawei, Xiaomi. Până și eboda sunt mai de calitate. Nu îți mai arunca banii pe rebuturi de la Allview. Sper sa dispară de pe piața din România, sunt inutili.

Și nu trimite nimic în service Allview. Te va costa o căruță de bani să îl repari pentru că ăștia de la Allview sunt niște hoți. Mai bine cumpără alt telefon. Ți-am dat mai sus idei, în rest tu decizi.

| AndraLavi a răspuns:

Am avut si eu un telefon de la Allview, si surpriza! Ce sa crezi? M-a lasat tot la fel, la partea de incarcat. Nu mai incarca in niciun fel, nu mai accepta deloc alt cablu USB. Cel de la service mi-a spus ca se datoreaza ca l-am folosit in timp ce el era in priza sau pentru faptul ca el este ''sensibil'' si i-am fortat cumva intrarea. Da, m-a costat destul de multi bani iar la un momentdat a inceput sa incarce greu si se descarca repede. Nu recomand AllView! Am auzit ca nici cei de la Samsung nu sunt mai straluciti si ca pe primul loc in calitate s-ar afla Huawei.Dar AllView e o prostie.