|

SALUT TPU! am un galaxy mini, l-am cumparat de pe eMAG in luna ianuarie, si nu am avut nici o problema cu el. ruleaza gingerbread 2.3.6, si tin sa precizez ca este root-at de ceva vreme. astazi, dupa ce am deschis o aplicatie, m-am jucat vreo 5 minute si deodata s-a inchis, brusc, fara sa ma avertizeze, si dus a fost. acum nu mai vrea nici sa intre in clockwork mod cu power key+home button, nici download mode nu merge si nici nu se deschide, deloc. am incercat, la incarcat nu mi se aprinde nimic, dar bateria se incalzeste. usb-ul nu mi-l recunoaste nici nu kies, nici ca mass storage. va rog sa imi dati un sfat / solutie cat mai repede. PS: nu veniti cu raspunsuri de genul " du-te la service/ garantie ". FUNDA!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand din cate stiu eu adio garantie daca l ai root at. probabil sa busit softul sau s a virusat. Nu ai ce sa ii faci de unul singur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Dar daca este virusat nu cred ca are voie sa faca asa. iar daca softul ar fi busit ( ca am mai patit asta cu un custom rom) trebuie sa il recunoasca pc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E defectiune tehnica nu poti sa bagi mana fara sa stii solutia si nici aparatura necesara n-o detii pentru a repara. Nu e complicat sa ii zici tatalui sa mearga cu tine pana la e-mag cu masina daca are si asa ti-l repara daca mai e in garantie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mgtow):

Tocmai asta este problema. ca garantia nu este oferita de eMAG, ci de o firma care lucreaza in paralel cu eMAG si ofera garantie. singurul sediu al firmei este la Bucuresti si se numeste World Comm. am facut rost de mail, le-am dat unul, dar nu au raspuns. probabil nu se lucreaza duminica la ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru andualex97):

Ai bonul de unde ai cumparat produsul si poti merge sa le zici ca ei trebuie sa-l trimita la reparat, poti sa-i minti zicandu-le ca ai luat legatura cu cei care il repara si ti-au zis sa mergi cu bonul si produsul defect de unde l-ai cumparat adica E-mag.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează