| SinceR96 a întrebat:

Am un iphone 3GS, 32 Gb cu Ios 4.1, baseband 6.15 ( de ipad) si intrebarea mea este: cum pot face un update la Ios 6.1.3? Adica: in momentul actual daca intru in Itunes si dau update imi apare 6.1.6 si am inteles ca 6.1.3 ar fi maximul care ar suporta si ar merge destul de bine pe 3GS. Mentionez ca il am jailbreak-uit, de aici si cateva aplicatii din Cydia. M-am uitat la fel si fel de tutoriale pe net si la altii care au fost in situatia mea dar tot nu inteleg ceva: Ca sa raman si cu Cydia ( respectiv aplicatiile care imi sunt de folos) trebuie sa-i fac prima data update la 6.1.3 si dupa ii fac jailbreak? Daca da, cum o fac? As ruga pe cei care care au experienta in domeniu sau care au fost in locul meu si au rezolvat aceasta,, problema" sa-mi explice si mie mai detaliat, chiar niste link-uri, daca se poate big grin Celor care dau copy-paste la diferite tutoriale de pe youtube, etc. nu le acord atentie. Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| andrei690 a răspuns:

Salut! Singurele versiuni care mai pot fi instalate in acest moment pe iphone 3gs sunt 4.1 si 6.1.6. Celelalte nu mai sunt semnate de Apple si nu mai pot fi instalate decat daca ai semnaturile unice ceea ce nu e cazul tau. Trebuie sa faci urmatoarele:
Mergi in itunes si dai update la 6.1.6 care te asigur ca e super ok si neaparat sa ai o cartela cu cod PIN in telefon. La sfarsitul instalarii o sa iti spuna sa lasi telefonul conectat ceea ce o sa faci dar cand iti zice sa deblochezi cartela adica sa bagi pin sa nu o faci. Acum te conectezi la reteaua ta wifi si activezi iphone. Acum bagi pin (daca nu iti apare deblocare dezactivezi si activezi modul avion)si esti atent daca iti apare semnalul. Cydia este un hack. Eu am avut o instalata si nu imi era de mare folos. Daca semnalul apare nu mai continua-ai un iphone curat si perfect functional!


Daca semnalul nu apare trebuie sa instalezi cydia urmand acest tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=suvavhd88Cw urmeaza exact pasii de acolo Daca tu l ai activat deja nu este nicio problema incepi tot cu inchiderea lui si urmezi pasii

incearca asta si daca la sfarsit nu iti merge reteaua sau vrei mai multe informatii uite mailul meu : andrei_ilina@yahoo.com si facebook https://www.facebook.com/andreiboss97?ref=tn_tnmn

| andrei690 a răspuns (pentru andrei690):

Si da, am fost exact in aceasta situatie happy