| Zumber a întrebat:

Salut TPU! Am un Iphone 4 S adus din Italia de la o ruda.Telefonul a fost gasit, doar ca are parola. Daca l-as duce undeva in oras la o firma serioasa care sa-l reformateze intr-un fel sau nu stiu...intelegi cam cat ar costa? Sau daca pot sa-l fac eu daca nu stiu parola.Mersi mult! dau funda

3 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Daca este blocat in Iclud chiar daca til deblocheaza este ilegal condiderandu-se blocat. Si propietarul te poate gasi cand deschizi telefonul si incerci sa il conectezi la internet.

| Arthiom a răspuns:

Daca te duci la o firma o sa iti ia cam 300-400 lei. Dar parca puteai reseta un Iphone folosind o configuratie de taste, vezi si tu pe net. PROBLEMA ESTE, ca, telefonul fiind gasit, si nu cumparat ai putea avea probleme cu politia, indiferent de cate ori il resetezi sau ii schimbi cartela. Daca fostul proprietar vrea sa isi gaseasca telefonul, atunci poate sa faca asta foarte simplu dupa seria IMEI, care este folosita de fiecare data atunci cand trimiti mesaje sau efectuezi un apel de pe telefon.

| AmaliaMarilena a răspuns:

Il poti restaura si tu. Eu mi-am uitat odata parola si l-am restaurat asa: il inchizi iar cand il deschizi ti consecutiv apasand pe tasta de volum mare si pe butonul de deschidere. Funda?