| DoBrOOO2001 a întrebat:

Salut TPU, am un P30 simplu 128 cu 6 GB ram, merita sa îl dau pe un iPhone x de 64? Adică știu ca e o diferența de preț între ele, dar din câte știu iPhone X are doar 3 GB ram, și pe P30 6GB, e ca la pc cumva sa fie ramul de la iPhone mai puternic decât cel de la Huawei îmi poate explica cineva dacă merita sau nu?

Răspuns Câştigător
| morfeo a răspuns:

Merita,pentru ca aia 3gb de ram sunt perfect optimizati pentru ios, androidul si la 8gb de ram mai face figuri. Iphone e mult mai performant in orice activitate ai pe telefon

| IonutVodka a răspuns (pentru morfeo):

Si bateria ce zice si ea? Sunt varza la capitolul asta, telefoane de peste 5000 de lei si nu sunt in stare sa produca o baterie durabila.

| Azorrion a răspuns (pentru IonutVodka):

Daca ai grija de ea si o incarci corespunzator, te poate tine si 2 zilewinking

| morfeo a răspuns (pentru IonutVodka):

Fiecare telefon are plusuri si minusuri. Iphone iti da o performanta maxima cu 3000mah (destul cat sa te tina de dimineata pana seara)

| IonutVodka a răspuns (pentru Azorrion):

Spre dezamagirea ta, singurele telefoane care te tin si mai mult de 2 zile sunt acelea pe butoante cu baterii de 4000-5000 mAh..acelea rezistente la apa.Nu exista telefon sa te tina o zi intreaba folosindu-l in continuu.

| Azorrion a răspuns (pentru IonutVodka):

Ba da, exista happy Asus Zenfone spre exemplu, am avut si din acela si m-a tinut maxim 4 zile in care a fost folosit destul de mult zilnic.

9 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Diferenta dintre iPhonezi si orice Android e ca iOS aplicatiile ruleaza direct pe telefon, pe Android ruleaza printr-un emulator (pana la un moment data a fost Java Machine, acum nu mai stiu, ca nu mi-am batut capul)

chestia asta e un lucru INDISPENSABIL pe Android, din cauza ca sunt prea multe modele, prea multe versiuni si prea multi producatori de telefoane (lucru care nu se intampla la iOS, acolo e numai Apple, si atat)

morala e ca un iPhone are nevoie de mult mai putine resurse decat un Android, asa ca, da, e un schimb bun tongue

| iDenisuc a răspuns:

Depinde ce activitate ai pe telefon. In mod normal as spune ca da, merita. Dar sincer eu prefen Android, e mai practic.

| mastadont a răspuns:

Cei 3 gb de ram de pe iphone merg cu mult mai bine decât ramii de pe p30 pentru că iphone-ul este perfect optimizat. Eu l-aș lua fără să stau la discuții. Mai ales că Huawei s-au despărțit de google și e posibil ca în viitor să se schimbe sistemul de operare de la Android către ceva chinezesc.