|

Salut TPU. Am un S4 si tocmai ce i-am bagat un card SD de 16GB fiindca numai am loc pe telefon. Dar problema e ca daca vreau sa descarc o aplicatie mi-l descarca pe telefon nu pe cartela SD. Cum as putea sa setez aceasta optiune in care direct pe cartea sa imi descarce?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut, daca nu ai gasit optiunea de a seta instalarea aplicatiilor pe SD automat, cel mai usor lucru de facut este sa te duci la "Aplicatii" in "Parametrii", iar apoi dai click pe aplicaitile care vrei sa le muti pe SD, si apoi dai pe "Muta pe SD" sau "Move to SD". Aplicatia se va transfera apoi singura pe SD, iti recomand sa faci acest lucru pentru poze, muzica si toate aplicatiile ce consuma mult spatiu.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai usor este sa intrii la memorie si sa setezi la locatia preferata microSD-ul. Astfel aplicatiile se vor instala direct pe card. O optiune este si mutarea celor vechi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar telefoanele foarte noi pot instala aplicatii pe card, noi adica nu mai vechi de anul trecut. Poti sa muti o parte foarte mica, mai exact anumite date ale aplicatiei pe card cu anumite aplicatii, dar nu poti sa pui toata aplicatia pe card.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aplicatiile poti sa le muti pe card cu ajutorul managerului de fisiere dar ideea e ca atunci cand o instalezi, tot din memoria telefonului iti ocupa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează