| DenimM a întrebat:

Salut TPU!
Am un Samsung Galaxy S3(i9300) si m-am cam plictisit de el, asa vrea sa-l schimb, se merita sa-l dau la schimb pe un iPhone 4s? Adica iPhone-ul e mai bun decat un S3? Al meu se cam blocheaza de la un timp, are lag, i-am dat si resetare si a mers o perioada bine apoi iar a inceput prost, iar aplicatii am doar 4.
Ce ziceti, care ar fi mai bun?

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S3 I9300 deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......1_1965.php


Toate cele bune!

| Zazy a răspuns:

Bună! E un telefon foarte bun, te asigur! Nu se merită să l schimbi cu un Iphone, părerea mea. Iphone-ul are un aspect foarte urât, din punctul meu de vedere. Adică e ''gros'' şi greu... pe când Samsung S3 este subţire şi uşor. În plus, majoritatea aplicaţiilor de pe Iphone, cele de la Appstore, trebuie plătite, pe când pe android le poţi găsi gratis. Asta e părerea mea! Te ai gândit că poate aplicaţiile sunt de vină? Nu contează numărul de aplicaţii... degeaba sunt puţine, dacă au viruşi. Cea mai bună metodă, ar fi să ţi notezi toate nr. de telefon pe care le ai în contacte şi să salvezi pozele, şi să dai resetare din fabrică! Presupun că după va fi ok. Dacă nu funcţionează, şi încă nu i-a ''expirat'' garanţia, du l la reparat. În concluzie, eu cred că Samsung e mai bun. Dacă faci schimb, ori îţi iei ţeapă şi e făcătură, ori e Iphone adevărat dar merge greu şi e virusat la maxim. happy laughing Tu alegi. După cum am mai spus, e doar opinia mea. O zi bună ¤! :*

| kitkat46 a răspuns:

Ti-as recomanda, dupa părerea mea, un telefon cu Windows 8.1. Androidul se duce in timp. Chiar daca nu ai o gamă atât de larga din punct de vedere al aplicatiilor față de android Windows-ul rulează de 100 de ori mai bine orice aplicatie instalezi. Iar cât despre Iphone, as spune sa renunti la idee. E de fițe si nu face cât costa. Doar marca costă big grin cum ți-am spus, pentru un telefon nou, cu Windows preferabil, iti recomand sa iei un Nokia Lumia 530. Eu am, deci vorbesc din experiența happy Dacă tot încerc sa te ajut, îți recomand si de unde sa cumperi un astfel de telefon. Uite un număr de telefon: 0761619332. Este vorba despre o doamna, Cristina, care vinde un telefon Nokia Lumia nou. Mai multe detalii nu stiu. Apelează cu încredere big grin Multa bafta!