|

Salut TPU! Am un telefon Huawei G6600 si, plimbandu-ma cu rolele prin oras,am observat ca telefonul se tot inchidea fara sa ii fac nimic. Il deschideam,functiona bine, peste 20 de minute era din nou inchis. Am ajuns acasa,aceeasi treaba, era inchis.Am apasat pe buton,dar nu s-a mai deschis. Am scos bateria,nu mergea,am scos cartelele, nimic. Aveti ideea ce as putea sa-i fac sa porneasca? Dau FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, daca telefonul nu mai este in garantie cel mai bine e sa-l duci personal la un service GSM, descri problema, si intrebi ce se poate face, eventual intrebi si de pret.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa-i faci o resoftare! Poti sa cauti pe internet cum se face la telefonul tau sau poti sa-l conectezi prin usb la pc, si acolo probabil vei avea optiunea de update sau resetare soft.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru paulpaul25):

Pe net nu am gasit nimic...Si am conectat telefonul la pc, dar nu imi apare nimic...pentru ca telefonul nu se mai deschide. Daca il duc undeva la GSM, crezi ca o sa poata sa il repare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru paulpaul25):

Am rezolvat...L-am dus la un service GSM si l-a reparat.Ciudat,nu stiu cum, dar se pare ca avea umiditate in el... Multumesc ca ai incercat sa ma ajuti! Meriti funda. big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează